Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iancu Sapera nu este nici adjunct la DADR

ro

19 May, 2009 03:10 2466 Marime text
După evaluările care au avut loc săptămâna trecută în vederea desemnării viitoarei structuri de conducere a Direcţiei Agricole şi Dezvoltare Rurală Constanţa, noul director al instituţiei, Boris Parpală, are cinci noi adjuncţi.
Dacă înainte să apară ordonanţa care propunea evaluarea directorilor şi adjuncţilor, fostul director al DADR, Iancu Şapera, avea şanse foarte mari ca să ocupe una din funcţiile de adjuncţi în instituţie, acum, poziţia sa de director executiv dezvoltare rurală a fost ocupată de Gheorghe Sandu. Pe lista şefilor adjuncţi mai figurează şi directorul executiv de inspecţie, în persoana Niculinei Paroşanu, directorul executiv domeniul economic - Cornelia Matei, directorul executiv domeniul zootehnic - Gheorghe Aldea şi directorul Direcţiei fitosanitare - Onoriu Bârsu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alexe M. 21 May, 2009 20:41 Frate Darius, de unde ai dedus ca s-a dus mandatul cu demnitate? Dupa definitia din dictionar, DEMNITÁTE s.= 1. poziţie, rang, treaptă, (înv.) orânduială, şedere, vrednicie. (Ocupă o înaltă functie în stat.) 2. v. titlu. 3. v. onoare) O duc agricultorii mai bine de pe urma acestui "mandat dus cu demnitate pana la capat" Hai sa lasam indoielile si sa nu mai plangem dupa competenta pierduta....ca ... a existat?!
  • Alexe M. 21 May, 2009 18:46 Frate Darius, competenta exista si va exista si-n viitor, da demnitate nu a fost!
  • darius 21 May, 2009 11:01 da frate Andrei dar sa recunoastem ca au dus cu demnitate mandatul pana la capat. Sa vedem acum frate Andrei cum instalam competenta in deconcentrate eu unul am mari indoieli...
  • andrei 20 May, 2009 13:50 Bine ca am mai scapat naibii de un machedon.Ai dracu la munca nu se baga nici unde unde te uiti in toate functiile administrative si altele unde e loc de furat la greu,cezi fostul Renel,Primarie,Servicii din Primarie,Institutia Prefectului,Congaz plin frate de machedoni. Nu vezi unul la sapat santuri ptr. Congaz sau in Santierul Naval. Felicitari mai dati afar din ei ca s-au inmultit peste tot.