Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:41 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Slabu, candidatul PP-DD la deputăţie în Colegiul 9, participă la o acţiune de ecologizare a Parcului Tăbăcărie

ro

24 Nov, 2012 03:09 2600 Marime text
Slabu-Gheorghe_Slabu.jpgGheorghe Slabu, preşedintele PP-DD Constanţa şi candidat la alegerile parlamentare pentru un mandat de deputat în Colegiul 9, s-a întâlnit, ieri, cu ocazia Zilei Economistului, cu oamenii de afaceri, economiştii şi studenţii din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice a Universităţii „Ovidius" Constanţa, dar şi de la universităţile „Andrei Şaguna" şi „Spiru Haret".

În cursul acestei zile, PP-DD Constanţa va adresa o scrisoare deschisă Partidului Naţional Liberal şi electoratului penelist, in memoriam I. C. Brătianu, figură politică marcantă a României, care a ocupat, în mai multe rânduri, funcţia de prim-ministru. Brătianu a rămas în memoria colectivă drept unul dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai PNL.

Acţiunile PP-DD continuă şi mâine, când membrii partidului vor propune organizarea unui concurs împreună cu Clubul de aero-modelism, în memoria lui Henri Coandă, inventatorul primului motor cu reacţie, pionier al aviaţiei.

Nu în ultimul rând, pe data de 26 noiembrie, Gheorghe Slabu va participa, alături de colegii săi de partid şi de membrii Organizaţiei de Tineret la Sfânta Liturghie de la biserica din Parcul Tăbăcărie, acolo unde, ulterior slujbei, se va implica într-o acţiune de ecologizare a unuia dintre cele mai mari parcuri din Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • inderjoschi 25 Nov, 2012 20:59 Ce minunat ar fi ca sî avem alegeri parlamentare continuu. Aşa s-ar mai putea schimba câte ceva şi numai atunci când fariseii fac orice ca să câştige voturile celor pe care 4 ani de zile i-au furat, îi fură şi-i vor fura!