Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma din Sibiu promoveaza Cumpana

ro

17 Mar, 2009 02:45 2531 Marime text
Licitaţia desfăşurată la sfârşitul lunii trecute, la Cumpăna, pentru „Servicii de promovare", din cadrul proiectului finanţat de la Uniunea Europeană, prin fonduri PHARE, „Colectare selectivă şi construcţia unei staţii de sortare", a fost câştigată de SC Vizual SRL Agnita, Sibiu.

Preţul pentru care a fost adjudecat contractul s-a ridicat la 109.487,468 lei, echivalentul a 25.720 euro. Pentru prima etapă din programul „Colectare selectivă şi construcţia unei staţii de sortare", cinci firme şi-au declarat, luna trecută, intenţia de a se ocupa de informarea şi conştientizarea cetăţenilor despre efectele pe care le are colectarea selectivă a deşeurilor: SC Puls Media Com SRL - Constanţa, SC Vizual SRL - Agnita, judeţul Sibiu, SC Tact SRL - Cluj-Napoca, SC Quald Design SRL - Cluj-Napoca şi SC Infcon SA - Constanţa. Câştigătoarea a avut cel mai mic preţ dintre toate firmele care au prezentat oferta întocmită corect.
Aceasta trebuie să elaboreze materiale de informare într-un număr suficient de mare pentru a prezenta relevanţă la nivel local. Astfel, se vor tipări 5.000 broşuri - ghiduri de informare şi educare a grupului ţintă, 14.000 fluturaşi de promovare a proiectului şi 400 afişe de sensibilizare şi informare a grupului ţintă. Mai mult, SC Vizual SRL va realiza un panou afişaj temporar şi, ulterior, un panou afişaj permanent - exact lângă staţia de sortare, dar şi 37 de panouri afişaj insule de colectare. De asemenea, îi revine sarcina să mai inscripţioneze 210 containere şi două autocompactoare, să facă 5.000 de insigne şi patru bannere publicitare, dintre care unul pentru sală şi trei pentru exterior.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • @deseu 17 Mar, 2009 09:41 Stim bine cine e A&A : o firma de apartament cu relatii politice foarte sus-puse ! Mioara Apostu & Romeo Tanasescu sunt implicati din greu in toate licitatiile CJC pentru diverse servicii de "consultanta" ! Ha, Ha, Ha ! Sunt atatea firme de consultanta de renume in judet care nu pot intra pe piata corupta din cauza comisioanelor pe care le returneaza acesti mafioti ordinari !
  • deseu 17 Mar, 2009 09:28 O firma obscura de care nu a auzit nimeni ! Licitatii tipice pentru CJC. Oare de ce in spatele tuturor licitatilor legate de deseuri din Constanta, sta "superfirma" de consultanta formata dintr-o singura "consultanta" ???? Sa mentionam de fapt, ca firma "A&A Consult Expert" este de fapt condusa de un anume domn Romeo Tanasescu, o persoana foarte influenta prin PSD....