Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două nume noi pentru funcţiile de inspectori generali adjuncţi Schimbări surpriză la vârful ISJ Constanţa

ro

01 Jul, 2014 00:00 5910 Marime text
Ieşirea liberalilor de la guvernare începe să-şi facă efectele, în cele din urmă. Dar nu la conducerea campaniilor naţionale şi a instituţiilor publice deconcentrate, aşa cum era, poate, de aşteptat, ci în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa. Potrivit unor surse centrale, în ISJ Constanţa sunt aşteptate două schimbări importante. În acest sens, ar urma să „zboare“ din funcţie cei doi inspectori şcolari generali adjuncţi, Adriana Oprea şi Mircea Vrană, care, amintim, ocupă aceste funcţii cu susţinerea PNL.

Chiar dacă impresia generală care s-a „instalat“ este aceea că în viitorul apropiat nu s-ar intenţiona nicio schimbare la conducerea instituţiilor constănţene după ieşirea PNL de la guvernare, se pare totuşi că lucrurile se mişcă. Ce-i drept, într-o discreţie maximă. Instituţia vizată este, de data aceasta, ISJ Constanţa. Surse din Ministerul Educaţiei Naţionale susţin că cei doi inspectori şcolari generali adjuncţi urmează să fie înlocuiţi. Amintim că Adriana Oprea şi Mircea Vrană sunt inspectori generali adjuncţi încă de la începutul fostei guvernări USL, având susţinerea PNL.

Discuţiile privind schimbarea celor doi actuali inspectori generali adjuncţi au început în urmă cu aproximativ două săptămâni, timp în care au fost vehiculate mai multe nume. Cei pe care PSD i-ar pregăti pentru posibilele fotolii eliberate sunt Gabriela Bucovală, inspector şcolar pentru Dezvoltarea resurselor umane, şi Anca Dragomir, inspector şcolar de specialitate pentru Proiecte educaţionale şi pentru geografie. În acest context, ar fi fost menţionat, se pare, şi numele Gabrielei Neagu, inspector pentru Învăţământul profesional şi tehnic din cadrul ISJ Constanţa, mult mai bine văzută în cadrul instituţiei, aşa cum susţin chiar surse din ISJ, decât Gabriela Bucovală. Menţionăm că aceasta din urmă este inspector în ISJ Constanţa din anul 2008, dar şi că între ea şi patronul restaurantului Bueno există legături de rudenie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gabi 03 Jul, 2014 22:26 A plecat A.O. adica a fost data afara
  • Profesor 02 Jul, 2014 21:29 Cred ca voi glumiti! Cine sa fie profesionista? ar trebui sa se verifice tot ce-a facut la evaluarea si tot ce face ea acum la bac si cu cine face . cred ca e trista ca pleaca in plina campanie de strangere de fonduri proprii ...
  • corina 01 Jul, 2014 21:19 Pacat de doamna Oprea care este o buna profesionista!Un om de calitate care stie sa rezolve mereu orice problema aparuta in sistem.
  • vera 01 Jul, 2014 13:54 hai ca e de ras!cine crede ca cheliosu' poate fi sinucigas sa le puna! lista la bucate e luuunga, cu insi politici, nu gluma! timofte deja adulmeca!