Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deşi are restanţe la plata cotizaţiei UNCJR, Nicuşor Constantinescu vrea şefia acestei uniuni

ro

31 Jan, 2013 22:59 1746 Marime text

sefie_Nicusor_Constantinescu.jpgPreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, asigură în această perioadă interimatul la Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR). Fostul preşedinte, Liviu Dragnea, şi-a dat demisia din această funcţie întrucât a fost numit vice-prim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei în Guvernul Ponta.

Şeful CJC va fi preşedinte interimar al UNCJR până la sfârşitul lunii februarie, când vor avea loc alegeri pentru noua structură de conducere. Întrebat dacă va candida pentru şefia UNCJR, Nicuşor Constantinescu a afirmat: „Candidez sigur pentru că sunt secretarul general al acestei organizaţii de 10 ani şi cred că trebuie dusă mai departe această organizaţie care cuprinde toate consiliile judeţene indiferent de ce coloratură politică au".

Culmea este că, ieri, preşedintele Consiliului Judeţean a iniţiat un proiect de hotărâre privind aprobarea cotizaţiei ce-i revine CJC în calitate de membru al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România. În proiectul respectiv se arată că pentru anul 2013 cotizaţia CJC în calitate de membru UNCJR este de 119.583,009 lei (724.746 locuitori, 0,165 lei pe locuitor). În acelaşi proiect se arată că CJC Constanţa are la UNCJR o datorie aferentă anului 2012 de 104.062 lei (630.679 locuitori, 0,165 lei/locuitor). Ca atare, deşi îşi doreşte şefia UNCJR şi deşi asigură la această dată interimatul Uniunii, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa nu are plătită la zi cotizaţia. Cum explică şeful CJC această restanţă?. „Am avut o restanţă. Nu am stat foarte bine cu banii anul trecut, sper să stăm anul acesta", a declarat şeful CJC.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii