Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa rămâne fără prefect Gheorghe Dragomir, liderul PNL - „PSD vrea pe cineva care să corespundă”

ro

20 Feb, 2014 00:00 2784 Marime text
Deşi pe ordinea de zi a şedinţei de ieri a Guvernului a figurat un punct privind „eliberări/numiri de prefecţi şi/sau subprefecţi”, pe această listă nu s-a regăsit şi prefectul judeţului Constanţa. Amintim că fotoliul de reprezentant al Guvernului în teritoriu la Constanţa este vacant de aproximativ trei săptămâni, după ce fostul prefect Eugen Bola a demisionat forţat.

Propunerea PNL Constanţa - căci mandatul de prefect le revine liberalilor - pentru conducerea Prefecturii este Silviu Coşa, directorul adjunct al Administraţiei Finanţelor Publice Constanţa. Atâta doar că, iată, au trecut deja trei săptămâni şi nici vorbă de numirea sa în funcţie. În prezent, judeţul funcţionează fără prefect, atribuţiile acestuia din urmă fiind preluate de subprefectul Radu Volcinschi.
Dacă la o săptămână după demisia lui Bola liberalii constănţeni nu păreau nervoşi, nu acelaşi lucru se poate spune acum. Deputatul Gheorghe Dragomir, liderul PNL Constanţa, mărturiseşte că a dedus relele intenţii ale colegilor de guvernare şi că este evident că nu se doreşte numirea unui prefect recomandat şi susţinut de PNL. „PSD aşteaptă să se tensioneze şi mai mult relaţiile dintre noi şi, totodată, aşteaptă despărţirea. E clar că PSD vrea pe cineva care să corespundă. Poate fi Volcinschi, ar fi simplu, pentru că e deja subprefect, sau poate fi oricine altcineva din PSD”, a menţionat Dragomir.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Skex 19 Feb, 2014 23:57 administrator ZIUA de Constanta: Comentariul dv nu respecta regulile de postare.