Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cate „autografe" obtinute, atatea voturi dorite de PNL

ro

12 Oct, 2009 02:39 1394 Marime text

pnl_mihai_lupu_gheorghe_dragomir.jpgAsemenea celorlalte partide implicate în alegerile prezidenţiale, PNL se află în plină pre-campanie electorală

După cum confirma şi preşedintele organizaţiei judeţene PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, liberalii vor să-şi facă bine treaba în teritoriu pentru a da şansa candidatului lor, Crin Antonescu, de a ajunge în turul al II-lea al prezidenţialelor.

Miercuri, PNL Constanţa va depune la Centru toate semnăturile obţinute pentru susţinerea candidaturii lui Antonescu. Până ieri, liberalii strânseseră 60.000 de „autografe" de la membri şi simpatizanţi ai PNL. Deşi ar fi vrut să adune semnături câte voturi speră să obţină la nivelul judeţului, pe 22 noiembrie, liberalii nu dezarmează şi continuă să creadă că, pe 6 decembrie, bătălia pentru Cotroceni se va da între Traian Băsescu şi Crin Antonescu. „Liberalii se vor organiza astfel încât să îndrepte voturile spre candidatul nostru, care n-are de-a face cu trecutul comunist. Ne vom mobiliza exemplar şi vom duce o campanie de conştientizare a oamenilor, în sensul necesităţii unei schimbări prin revenirea la normalitate", a declarat deputatul PNL Mihai Lupu. El susţine că reţeaua electorală a liberalilor este optimizată de mult, iar programul de campanie a fost schiţat, ceea ce-i va aduce PNL Constanţa „cel puţin 60.000 de votanţi".

Obstrucţionaţi în teritoriu

Potrivit lui Lupu, liberalii au întâmpinat probleme în teritoriu, în această campanie de strângere de semnături. „Unii primari din judeţ sunt obstrucţionaţi în acţiunea lor de strângere de semnături. Sunt zece localităţi, printre care Pantelimon şi Dumbrăveni, în care primarii au o atitudine total ostilă, iar oamenilor le este teamă să semneze pentru a nu risca să-şi piardă ajutorul social acordat de la primărie", a specificat liderul PNL. În opinia sa, alegătorilor nu trebuie să le fie frică. Chiar dacă nu au semnat pentru susţinerea unei candidaturi, să vină la urne şi să-şi exprime opţiunea prin vot.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 12 Oct, 2009 16:28 Acum cateva minute mi-am vazut fiica ,Daniela pe internet ,vanata la fadza din cauza oamenilor ce se afla in Spania din partea lui IONEL CHIRITA ,TUDOR NADRAG, BOSTAN MARIUS SI BURIU CU BARUL "LA BURIU". BLESTEMELE CELE MAI APRIGE SA VA AJUNGA SI VOUA FAMILIILE ,IMBECILILOR DE LIBERALI DIN ORASUL HARSOVA DE CONSTANTA. IN 2006,TOT ASTIA MI-AU BAGAT FIICA IN INCHISOARE IN PORTUGALIA PENTRU DOI ANI JUMATE (trafic de droguri ,dupa o excursie de 10 zile in Caracas ,capitala Venezuelei) SI AU TRIMIS PE CINEVA SA-MI OMOARE COPILUL SI ACOLO, in inchisoarea din PORTUGALIA.
  • exliberalu 12 Oct, 2009 10:02 dute in sanatoriu de la techirghiol sa vezi acolo adeziuni pentru prietenul lui bachus ANTONESCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • surmelis argentina pusa 12 Oct, 2009 08:00 Bine spus "AUTOGRAFE".In scoala cu clasele 1-4 , ce apartine de Liceul Teoretic "Ioan Cotovu" ,din orasul Harsova de Constanta se practica strangerea "autografelor" chiar la SEDINTELE CU PARINTII . Semnaturi date in ALB,de catre FRAIERII de parinti ,printre care m-am numarat si eu ,deoarece au fost vizata pe internet ca fiind MEMBRA PNL.