Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea comandorului pensionar salariat Taran! (document)

ro

19 Nov, 2009 01:08 11008 Marime text

Descarca document: TaranStefan.pdf

Du-te la:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Barabas 31 May, 2011 14:20 Taran Laurentiu,zis Lulu,a fost un informator al securitatii-directia a IV-a securitatii statului CI. Este o jigodie,un nenorocit,care toata viata a furat si a mintit.Cand era ofiter in marina militara i se vedea eticheta de la salamul de sibiu pe care il fura si-l ascundea sub fus..
  • keny 12 Jan, 2011 22:28 A fost un important revolutionar din Constanta si din aceasta cauza are averea asa de mare!!!!!!!!
  • institutul de marina 23 Mar, 2010 17:35 ...la fel si dl Burdulea Florin...tot un lingator de c... si p... , un om de nimic care a juns sa fie platitor de as sociale lingand diversele mentionate mai sus.... la mai mare cu asa administratie publica locala! ....ne meritam soarta. PUNCT.
  • din ciclul parvenitul si amanta(una dintre ele) 21 Nov, 2009 15:15 dk tot a-ti deschis subiectul taran vedeti si cine este tovarasa Mădălina Nicoleta Popa si cum a ajuns sa fie angajata aici. cum cine? intai'chiriasa' fara forme legale intr-un apartament situtat intr-o zona mai retrasa a Constantei care apartine 'domnului' mai sus mentionat. Si cum domnul a marit 'chiria' s-a gandit sa ii ofere si un loc de munca in cadrul serviciului pe care il conduce dupa bunul sau plac. 'Doamna' este un angajat model si ca seful sa fie multumit sarcinile de serviciu au fost/sunt executate si in particular culmea in "sediul' d care aminteam mai sus. verifcati conjunctura si conditiile in care ajuns doamna fara o prea mare pregatire profesionala sa ocupe locului unui copil care a rupt bancile facultatii,licentiat,masterand etc.
  • institutul de marina 19 Nov, 2009 17:45 lupul pazeste oile,,,Taran a ramas repetent la institutul de marina!SI cum este bun stringator, a fost prins furind,,, ceasul de mina al unui coleg!Deci oameni potriviti la locurile potrivite