Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:55 19 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avere şi interese Liberalii Tulică şi Gavrilă se întorc în Consiliul Local Municipal Constanţa!

ro

26 Mar, 2019 00:00 895 Marime text
PNL Constanţa a stabilit cine îi înlocuieşte pe Romeo Rezeanu şi Horia Căliminte în Consiliul Local Municipal Constanţa. După un şir lung de procese, Horia Căliminte şi Romeo Rezeanu şi-au pierdut calitatea de membri de partid, fiind excluşi de formaţiunea politică şi prin urmare şi mandatele de aleşi locali. Este pentru a doua oară când aceştia sunt revocaţi din calitatea de consilieri. Astfel, Florin Tudor Gavrilă şi Marius Tulică revin în Consiliul Local pe 29 martie a.c.. La propunerea PNL, mandatele lor vor fi validate în şedinţa ordinară a CLM Constanţa.
 
 

Florin Tudor Gavrilă provine din fostul PDL 

 
Florin Tudor Gavrilă a fost membru PDL şi a mai deţinut în trecut calitatea de consilier judeţean (2012-2016). Potrivit declaraţiei de avere de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate, liberalul Florin Tudor Gavrilă deţine, din anul 2002, 1/3 dintr-un teren agricol de 3,5 hectare în comuna Crucea, judeţul Constanţa, dobândit prin moştenire. La capitolul „Clădiri“, în declaraţia lui Gavrilă figurează 1/3 dintr-un apartament în Constanţa, în suprafaţă de 32 mp, dobândit de asemenea în 1996, prin moştenire, dar şi o casă de locuit, de 337 mp, cumpărată în anul 2002 împreună cu soţia.
 
Cât despre bunurile mobile, acesta deţine un autoturism marca Subaru Forester, fabricat în 2005, dobândit prin cumpărare. Florin Tudor Gavrilă nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, conturi, depozite bancare sau datorii.  

Venituri şi interese de consilier 


În anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere (2015), Gavrilă a încasat două salarii de la Data Net SRL (1.353 de lei ) şi de la Data Net Servicii SRL (1.500 de lei). De la CJC Constanţa, în calitate de consilier judeţean, a încasat 8.624 de lei (faţă de 10.320 de lei menţionaţi în declaraţia anterioară din 2014), la care se adaugă şi alocaţia fiului. Potrivit declaraţiei de interese, Gavrilă figurează cu părţi sociale la SC Data Net SRL, înfiinţată în anul 1997 şi care activează în domeniile cercetare, dezvoltare şi high tech. În trecut, Gavrilă a fost angajat al Companiei Naţionale de Radiocomunicaţii Navale Radionav SA. 
 

Tulică, fost PMP-ist, vopsit liberal 

 
Înainte de alegerile locale din 2016, organizaţia de tineret a PMP Constanţa a migrat la PNL. Potrivit declaraţiei de avere de pe portalul Agenţiei Naţionale de Integritate, completată în 2016, Tulică nu deţine niciun bun, nu are conturi, dar nici credite, şi nu realizează nici venituri. Între timp, potrivit unor surse din PNL, Tulică s-ar fi angajat ca agent zonal la o societate comercială. Până una-alta, declaraţiile sale de avere şi de interese sunt „albe“.
  

Citeşte şi:

PNL a stabilit cine îi înlocuieşte pe Romeo Rezeanu şi Horia Căliminte în Consiliul Local Municipal Constanţa. Tulică şi Gavrilă aşteaptă validarea mandatelor! (galerie foto)

 

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii