Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţul a fost făcut la întâlnirea Regiunii Sud-Est. PNL va depune un proiect de lege pentru transferul integral al impozitului pe venit către autorităţile locale

ro

07 May, 2018 00:00 2056 Marime text
La sfârşitul acestei săptămâni, reprezentanţii filialelor liberale din Galaţi, Brăila, Vrancea, Buzău şi Constanţa au fost prezenţi la Tulcea, la prima întâlnire din acest an a Regiunii de Sud-Est a Partidului Naţional Liberal.
 
La întâlnirea care a avut loc la Tulcea au fost prezenţi Bogdan Bola, secretar regional, Victor Paul Dobre ,vicepreşedinte regional, secretarul general, Robert Sighiartău, preşedintele PNL, Ludovic Orban şi conducerile organizaţiilor din sud-estul ţării.
Timp de două zile, liderii filialelor judeţene, primarii şi oamenii de afaceri liberali au discutat despre programul şi soluţiile PNL, care trebuie să reprezinte o alternativă reală la politica PSD.
 

Huţucă: „PNL trebuie să caute soluţii pentru ca primarii să nu mai fie aduşi la stadiul de milogi!“


Filiala PNL Constanţa, prin vocea preşedintelui său, deputatul Bogdan-Iulian Huţucă, consideră că „Partidul Naţional Liberal trebuie să caute soluţii serioase pentru o autonomie reală a administraţiilor locale, pentru ca primarii să nu mai fie aduşi în stadiul de milogi, obligaţi să stea cu zilele pe la uşile diferitelor instituţii publice controlate politic. În acest sens, s-a amintit faptul că PNL va depune în Parlament un proiect de lege pentru transferul integral al impozitului pe venit către autorităţile locale, deşi cei de la PSD au susţinut această iniţiativă în timpul campaniei electorale, uitând însă repede şi de această promisiune“. Din delegaţia de la Constanţa au făcut parte şi primarii PNL din judeţ.
 
„În două-trei săptămâni, PNL va depune un proiect de lege prin care autorităţile locale să nu mai plătească taxe la stat şi la companiile de stat pentru obţinerea avizelor necesare realizării unor obiective. Trebuie construit un sistem care să le permită comunităţilor să aibă resursele financiare necesare dezvoltării. Trebuie să facem reformă. Guvernele liberale aveau nouă ministere. În Europa, media pe guvern este de 13-14 ministere. Ce să faci cu 28 de ministere care se calcă pe bătătură şi care nu fac altceva decât să-şi inventeze atribuţii care nu înseamnă decât noi stavile impuse în calea iniţiativei individuale?!“, a menţionat Ludovic Orban.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii