Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:35 27 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Averea și interesele Șeful Loteriei Române Constanța, Dan Jeacă, propunerea ALDE Constanța pentru prefect sau subprefect (documente)

ro

20 Jan, 2017 19:56 7734 Marime text
În această seară a avut loc o ședință la ALDE Constanţa. Din primele informații, biroul politic teritorial l-a propus subprefect pe Dumitru Dan Jeacă și secretar de stat pe Chistian Gigi Chiru. A mai existat o propunere pentru secretar de stat la Ministerul Tineretului, Flavia Buzoiu, care nu a întrunit decât 11 voturi.

 Dumitru Dan Jeacă, om de afaceri, a este membru PC și șef la Loteria Română Constanța și Călărași.Aceste propuneri vor pleca către București. 

UPDATE 3, ora 21.43

Potrivit ultimei sale declarații de avere, completată în iunie 2016, Dumitru Jeacă deține un teren agricol de 2,5 ha în județul Constanța, dobândit în anul 2008 prin moștenire. În anul fiscal anterior, acesta declara că a câștigat 35.308 lei din salariul de la Punctul de lucru județean Constanța având funcția de manager de zonă.  Conform propriei declarații, Dumitru Jeacă nu are interese.
 
Potrivit CV-ului, din 2014 Dumitru Jeacă este manager de zonă Constanța în cadrul Companiei Naționale Loteria Română SA. În trecut, 2011 – 2014 a fost director regional pentru societatea Total Post Constanța, iar în perioada 2005 – 2009 a fost director regional vânzări B2B la Delta Distribution SA. În perioada 1999 – 2005 Jeacă a lucrat ca ofițer operativ la UM 0764 Constanța.
 
La capitolul studii, Jeacă a trecut în CV că în perioada 1995 – 1999 a fost la Academia Națională de Informații, Facultatea de Psiho-Sociologie unde a obținut diploma de licență în domeniul Socio-Psiho-Pedagogie – Brevet Ofițer de Informații. Între 2002 – 2004 a făcut un master „Legislație Maritimă” la Universitatea Maritimă Constanța, Facultatea de Navigație și Transport Naval. De asemenea, mai are o diplomă de licență în științe economice și un master în contabilitate expertiză și audit obținute la Universitatea „Spiru Haret” din Constanța.
 

Declaraţia de avere, declarația de interese și CV-ul la care facem referire pot fi consultate în secţiunea „Documente".


UPDATE 2, ora 21.00

„Mă simt onorat de propunerea colegilor mei! Mai am un drum de străbătut până la concretizarea acestei propuneri. Le mulțumesc și îmi voi face datoria dacă voi ajunge la Prefectură", a declarat, pentru ZIUA de Constanța, Dumitru Dan Jeacă.

UPDATE 1, ora 20.27

ALDE Constanța a făcut o nominalizare. În funcție de ce se va negocia la București, mai exact daca ALDE primește la Constanța postul de prefect sau subprefect, Dan Jeacă este persoana desemnată.

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii