Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zoran Nikolic, căpitanul HC Dobrogea Sud, la ceas aniversar. Vineri, echipa are meci în Liga Naţională

ro

25 Feb, 2021 00:00 1835 Marime text
  • Zoran Nikolic a preluat banderola de căpitan al HCDS după retragerea din activitatea competiţională a lui Laurenţiu Toma.
  • Echipa de pe litoral ocupă locul trei în clasament, cu 39 de puncte.
  • HCDS a disputat precedentul meci din Liga Naţională în urmă cu peste 20 de zile.
 

După 22 de zile de la ultimul meci jucat în Liga Naţională, echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa susţine o nouă partidă de campionat, vineri, 26 februarie.

Aflată pe locul trei în clasament, cu 39 de puncte, formaţia de pe litoral întâlneşte, în etapa a 18-a, de la ora 13.45, în sala Rapid din Bucureşti, CSM Reşiţa, penultima clasată, cu 6 puncte. Clasamentul complet arată astfel: 1. Dinamo - 48p, 2. Potaissa Turda - 40p, 3. HC Dobrogea Sud - 39p, 4. CSM Bucureşti - 33p, 5. Minaur Baia Mare - 31p, 6. Poli Timişoara - 25p, 7. CSA Steaua - 24p, 8. CSM Focşani 2007 - 24p, 9. HC Buzău 2012 - 20p, 10. CSU din Suceava - 17p, 11. CSM Vaslui - 16p, 12. CSM Făgăraş - 15p, 13. CSM Bacău - 12p, 14. CSM Reşiţa - 6p, 15. CS Magnum Botoşani - 1p.


Ultimii cinci ani îl leagă de Constanţa

În familia HCDS a avut loc şi un moment aniversar, căpitanul echipei, Zoran Nikolic, împlinind 30 de ani. „Iar ultimii 5 îl leagă de Constanța! Internaționalul sârb a venit la clubul nostru în 2016 și a participat la toate performanțele echipei: câștigarea Cupei și Supercupei României, medalia de argint în Liga Zimbrilor, victoriile din Europa și prezența în grupele Cupei EHF. Un luptător pe teren, pivotul sârb a câștigat încrederea și respectul tuturor, iar preluarea banderolei de căpitan după retragerea lui Laurențiu Toma a venit aproape firesc. Zoran «Kizo» Nikolic mai are în palmares 3 titluri de campion al Serbiei, cucerite cu Vojvodina Novi Sad, dar și două participări la turnee majore cu naționala Serbiei, la Campionatul Mondial din 2019 și la EURO 2020“, se arată pe site-ul oficial al clubului constănţean.

„Zoran este un caracter, un băiat extraordinar. S-a acomodat la Constanța, care a devenit a doua lui casă. Îi place aici, iar noi sperăm să rămână cât mai mult”, a spus şi Ionuţ Stănescu, preşedintele HCDS, conform sursei citate.


Citeşte şi:

„Avem timp pentru multe”
Fără meciuri în perioada următoare, HC Dobrogea Sud Constanţa se concentrează pe antrenamente


HC Dobrogea Sud Constanța, două luni și jumătate fără meciuri
Zoran Nikolic - „După izolare, am simțit un amestec de fericire și frică“


Căpitanul HC Dobrogea Sud
Pentru al patrulea an la rând, sârbul Zoran Nikolic şi-a serbat ziua de naştere cu a doua sa familie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii