Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:19 18 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbaliştii George Buricea şi Zoran Nikolic au vrut să demareze o afacere cu clătite sârbeşti la Constanţa. Ce le-a stat în cale

ro

15 May, 2021 00:00 2013 Marime text
  • George Buricea (41 de ani) este antrenor secund, dar şi jucător, la HC Dobrogea Sud Constanţa, iar Zoran Nikolic (30 de ani) este căpitanul formaţiei de pe litoral.
  • Handbal Top GZ SRL a fost înfiinţată în 2018, având ca domeniu de activitate principal „fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie”.
  • Conform datelor din Registrul Comerţului, pentru situaţia financiară a firmei pe anii 2018, 2019 şi 2020 nu există înregistrări.
Cunoscuţii handbalişti de la Constanţa George Buricea şi Zoran Nikolic au plănuit în urmă cu trei ani să demareze un proiect extra-sportiv, în acest sens fiind înfiinţată şi o firmă, Handbal Top GZ SRL. Cei doi jucători nu au mai reuşit să pună însă pe roate planul lor, iar, după trei ani, au hotărât desfiinţarea societăţii. 
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Handbal Top GZ SRL. Asociaţii, George Buricea (antrenor secund, dar şi jucător, la HC Dobrogea Sud Constanţa) şi Zoran Nikolic (căpitanul formaţiei de pe litoral), au decis dizolvarea societăţii. În document se menţionează că se renunţă la Hotărârea AGA 1/18.02.2020, depusă la ORC Constanţa prin menţiunea 13441/21.02.2020, şi se hotărăşte dizolvarea societăţii, conform art. 235 alin. 1, din Legea nr. 31/1990, republicată şi modificată, lichidarea urmată de radierea societăţii. Totodată, în hotărârea AGA se stipulează: „Declar pe proprie răspundere că societatea nu are datorii faţă de stat sau faţă de terţi. Societatea nu are active în patrimoniu”.    

Firma a fost înfiinţată în anul 2018. În baza cererii nr. 35348 din 23 aprilie 2018 şi a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus acum trei ani autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea societăţii Handbal Top GZ SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa.

George Buricea a explicat că el şi Zoran Nikolic au intenţionat să deschidă un spaţiu la Constanţa în care să se servească clătite sârbeşti, în principal, după o reţetă celebră în Serbia. „Am vrut să ne axăm pe clătite sârbeşti. Sârbii au 50 de feluri de astfel de preparate, sunt renumiţi. Aceste clătite sunt la mare căutare la ei. Şi în România se prepară. Am înfiinţat în acest sens, în 2018, o firmă, însă am renunţat la plan, deoarece n-am reuşit să luăm spaţiul pe care ni-l doream, undeva lângă Sala Sporturilor. Voiam să se servească şi o cafea, să vină şi sportivi. Totul a căzut însă şi am renunţat, dizolvând societatea, care n-a avut activitate”, a menţionat George Buricea. 

Potrivit Registrului Comerţului, consultat vineri, 14 mai, capitalul social subscris al Handbal Top GZ SRL a fost de 200 de lei, integral vărsat, numărul de părţi sociale - 20, iar valoarea unei părţi sociale - 10 lei. Ca asociaţi persoane fizice şi administratori au figurat sârbul Zoran Nikolic (30 de ani) şi George Buricea (41 de ani), ambii având cota de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%. Domeniul de activitate principal al Handbal Top GZ SRL a fost „fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie”. Conform datelor din Registrul Comerţului, pentru situaţia financiară pe anii 2018, 2019 şi 2020 nu există înregistrări.
 
PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (HC Dobrogea Sud)  

    
Citeşte şi:

Au fondat Handbal Top GZ SRL
Handbaliştii George Buricea şi Zoran Nikolic se lansează în afaceri cu pâine, prăjituri şi produse de patiserie


Au preluat ștafeta sportivă
Fetele lui George Buricea și Laurențiu Toma sunt voleibaliste la Academia Tomis Constanța


Zoran Nikolic, căpitanul HC Dobrogea Sud, la ceas aniversar. Vineri, echipa are meci în Liga Naţională
  
   
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii