Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța dispută astăzi ultimul meci al sezonului, decisiv pentru medalie în Liga Națională

ro

18 May, 2022 13:39 1776 Marime text
  • În acest meci, al treilea meci pe care-l va susține în patru zile, echipa de pe litoral nu se va baza pe doi jucători, accidentați în finala mică a Cupei României.
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța susține astăzi ultimul meci al sezonului în Liga Națională, întâlnind în deplasare, de la ora 16.00, Politehnica Timișoara.

Victoria este obligatorie pentru a câștiga o medalie în actuala ediție de campionat. Lupta pentru argint și bronz se va da în trei, pentru că Steaua și Minaur, care păstrează și ele șanse la podium, se vor întâlni în meci direct, în ultima etapă a Ligii Naționale! Patru echipe sunt despărțite de câte un punct: Minaur 58, HCD 57, Steaua 56 și Potaissa Turda 55! Echipa noastră va susține cel de-al 35-lea joc oficial din acest sezon, în care a pornit ca din pușcă, învingând-o pe Dinamo în Supercupă, și a continuat cu un adevărat tur de forță, în campionat, cupele europene și Cupa României. Un traseu marcat de accidentările grave ale lui Leon Raso și Ionuț Nistor, dar și de renunțările neașteptate ale lui Djordje Cirkovic și Marko Buvinic. Un tur de forță dus până la capăt și cu tinerii din propria academie, cărora George Buricea le-a dat credit în multe partide dificile. Un tur de forță pe care sperăm să îl încheiem victorioși, se arată pe site-ul oficial al HCDS.


La Timișoara, în al treilea meci susținut de „delfini“ în patru zile, după confruntările din Turneul Final Four al Cupei României, de la Constanța, HC Dobrogea Sud nu se va baza pe doi jucători, Nikolic și Alexandru Andrei, accidentați în finala mica cu Minaur Baia Mare.

Mergem la Timișoara să câștigăm. Vom da tot ce putem acolo, absolut tot ce putem! Să tragem linie, să vedem unde suntem și ce putem face mai bine la anul. Dar eu zic că am scos maximum din ce se putea anul ăsta, în situația în care am rămas noi. Nu pot decât să le mulțumesc băieților pentru sacrificiu, pentru cum ne-am dus crucea până la capăt!, a declarat George Buricea, potrivit sursei citate.

Ne bucurăm că am câștigat meciul cu Minaur, că am luat medaliile de bronz în cupă. În schimb, s-ar putea să ne coste accidentările lui Alex și Nikolic. Mai avem meciul de la Timișoara, foarte important pentru a termina pe podium și în campionat. Cumva, am scos-o la capăt, după un an în care au intervenit mulți factori care n-au depins de noi, în drumul spre campionat și cupă a spus și portarul Daniel Vasile.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii