Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța joacă sâmbătă pentru calificarea în turneul Final Four al Cupei României

ro

30 Apr, 2022 00:00 1908 Marime text
 

 
  • Formația de pe litoral nu a mai evoluat din 6 aprilie, de la victoria contra CSM București, din optimile Cupei.
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța susține sâmbătă, 30 aprilie, meciul din deplasare cu CSM Bacău, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României.
 
Partida începe la ora 11.00 și e transmisă în direct de TVR2. În clasamentul Ligii Naționale, HCDS ocupă locul cinci, cu 51 de puncte, în timp ce echipa băcăuană se află pe poziția a 12-a, cu 17 puncte. Formația constănțeană nu a mai jucat din 6 aprilie, de la victoria contra CSM București, din optimile Cupei. „A fost OK, am făcut și un team-building cu echipa. Am fost la un grătar, să ținem aproape. E important, pentru că e greu să ții echipa concentrată când e programul așa, o perioadă lungă fără meciuri. Și pentru noi, jucătorii, și pentru George, ca antrenor. Urmează un obiectiv mare. Este important să câștigăm la Bacău și să mergem în Final 4“, a declarat pivotal Zoran Nikolic, potrivit site-ului oficial al clubului.
 
„Este cel mai ciudat sezon din câte am văzut. O lună joci, o lună stai! Avem șase meciuri în aproape trei săptămâni! Dacă așa au hotărât, trebuie să ne adaptăm. Eu zic că ne-am antrenat bine, băieții au venit OK după Sărbătorile Pascale și eu zic că suntem pregătiți. Primul obiectiv este să ne calificăm în Final 4 și vrem să ajungem în finala Cupei“, a menționat și antrenorul George Buricea, antrenorul HCDS, potrivit sursei citate.
 
„A fost o pauză destul de lungă, dar ne-am pregătit bine. Sperăm să câștigăm la Bacău, să ajungem în Final 4, este unul dintre obiectivele noastre. Nu va fi un meci ușor, dar sperăm să câștigăm. E adevărat, am făcut egal la ei, în campionat, dar am avut atunci ceva probleme de lot. Aici am jucat foarte bine, în retur, sperăm să o facem din nou și să ne calificăm“, a menționat și extrema stânga Alexandru Andrei.   
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
 
Citește și:
 
Rudi Stănescu, președintele HC Dobrogea Sud Constanța, în Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal
 
UPDATE. HC Dobrogea Sud Constanța s-a calificat în sferturile Cupei României. Cine va fi următorul adversar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii