Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aylin Cadîr ne invită la teatru Se pregăteşte de o nouă premieră, Incognito, de Nick Payne!

ro

06 Oct, 2020 22:04 2567 Marime text
  • Sub conducerea regizoarei Zsuzsanna Kovacs, actorii Teatrului Naţional, Monica Davidescu, constănțeanca Aylin Cadîr, Ovidiu Cuncea şi Lari Giorgescu interpretează peste 20 de roluri.

Cinci oameni pasionați s-au apucat să facă un spectacol. Apoi lumea intreaga a intrat în “stare de urgență”. Cei cinci au continuat sa repete în limitarile impuse de situatie. Pentru prima oara in viețile lor au încercat experiența repetițiilor de lectură a textului pe Skype și timp de două luni au aprofundat acest text extrem de complex și incitant al domnului Nick Payne. Și, ușor ușor s-au mutat la teatru și au inceput “să se miște”.

Cei cinci au avut o vizionare si increderea oarba pe care au avut-o unul in celalalt și în textul domnului Payne a fost confirmata.

Și, iata-ne cu două săptamani înainte de premiera și cu probleme precum “cum să arate afișul?”.

Pe datele de 15, 16, si 17 octombrie @larigiorgescu , @ovidiucuncea , @monica_davidescu_ , @zsukozsi si cu mine va asteptam la sala Atelier a @tnb.ro la premiera spectacolului “Incognito” de Nick Payne. 

• poza e cu mâinile noastre si inelul care ne va aminti mereu de aceste repetiții. #alittlecheesy but 
• voi reveni cu mai multe informații despre spectacol pentru doritori, este postarea de pe pagina de socializare a lui Aylin Cadîr.

Sursa foto: Facebook/ Aylin Cadîr
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii