Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cunoscuta actriţă Aylin Cadîr, mesaj pentru Dobrogea. “Sunt mândră că sunt dobrogeancă” (VIDEO)

ro

22 Nov, 2018 11:12 3456 Marime text
La doar 32 de ani, Aylin Cadîr este o româncă de origine turcă, născută la Constanţa, care a excelat pe plan artistic. Este actriţă, dar şi cântăreaţă. Cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la reunirea Dobrogei cu România, a transmis un mesaj puternic care face apel la unitate şi înţelegere.

S-a remarcat pe scenă în anul 2002 în cadrul concursului „Alege Asia” în urma căruia a înființat formația Pops alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Începând cu 5 martie 2007 a jucat în serialul Cu un pas înainte, unde a interpretat rolul pozitiv al unei studente la Academia de Arte a Spectacolului, „pe care lumea din jur nu are cum să nu o iubească”. Personajul întruchipat de ea se numește Elena Crăciun, o adolescentă săracă, dar talentată și extrem de ambițioasă.

În anul 2010 a apărut în telenovela „Iubire și Onoare” sub numele de Aysha, a patra soție a Emirului. A fost luată în căsătorie pentru a-i dărui Emirului mai mulți moștenitori băieți. Este însărcinată și plină de speranța că ea va fi cea care îi va da Emirului moștenitorul dorit.
Pe scena teatrului a jucat în piesa Maytrei, alături de Maia Morgenstern, interpretând amândouă acelaşi personaj – pe Maytrei la 16 ani, respectiv 60 de ani.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii