Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aylin Cadîr, surpriză pentru fani de Ziua Îndrăgostiților (video)

ro

14 Feb, 2021 17:20 3291 Marime text
  • Aylin Cadîr le-a citit fanilor săi, prin intermediul unui video postat pe contul ei de Instagram, una din “Cele 40 de legi ale iubirii” a lui Elif Shafak.
Constănțeanca Aylin Cadîr le-a făcut o surpriza fanilor, astăzi, de Ziua Îndrăgostiților. Aceasta le-a citit, prin intermediul unui video postat pe contul ei de Instagram, una din “Cele 40 de legi ale iubirii” a lui Elif Shafak.

Cum încă n-am unde să îmi port hainele am zis să fac o treabă.  Așa că iată, vă aduc în telefoane #otinutasiuncitat. Azi, 14 februarie, vă citesc una din “Cele 40 de legi ale iubirii” a lui Elif Shafak.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de aylincadir (@aylincadir)

 


În urma postării, comentariile fanilor nu au întârziat să apară:

E o plăcere să te ascult, îmi place timbrul tău vocal de pe vremea cand cântai!, Este, pentru mine, una din cartile de suflet!, i-au transmis fanii constănțencei.

Aylin Cadîr s-a remarcat pe scenă în anul 2002 în cadrul concursului „Alege Asia”. Pe 5 septembrie 2015, artista din Constanța a dat naștere unui băiețel. Aylin Cadîr (n. 16 decembrie 1985, Constanța) este o cântăreață și actriță română de origine turcă.

S-a remarcat pe scenă în anul 2002 în cadrul concursului „Alege Asia” în urma căruia a înființat formația Pops alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru.

Începând cu 5 martie 2007 a apărut pe Pro TV, în serialul Cu un pas înainte, unde a interpretat rolul pozitiv al unei studente la Academia de Arte a Spectacolului, „pe care lumea din jur nu are cum să nu o iubească”. Personajul întruchipat de ea se numește Elena Crăciun, o adolescentă săracă, dar talentată și extrem de ambițioasă, scrie wikipedia.org.

În anul 2010 a apărut în telenovela „Iubire și Onoare” sub numele de Aysha, a patra soție a Emirului. A fost luată în căsătorie pentru a-i dărui Emirului mai mulți moștenitori băieți. Este însărcinată și plină de speranța că ea va fi cea care îi va da Emirului moștenitorul dorit.Aylin Cadîr joacă și în piese de teatru.

În 2011 s-a căsătorit cu Traian Paicu, cu care până la acel moment era împreună de opt ani. Ei au avut două nunți, o cununie musulmană și alta creștină. Pe 5 septembrie 2015 a dat naștere unui băiețel.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii