Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veste bună pentru omul de afaceri Sorin Strutinsky

ro

19 Feb, 2018 00:00 2820 Marime text
Veste bună pentru omul de afaceri Sorin Strutinsky în dosarul în care este suspectat de trei infracţiuni de complicitate la luare de mită.

Vineri, judecătorul Ionuţ Mihai Matei, şeful Structurii de Securitate din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României, învestit cu soluţionarea cauzei, a dispus: „Admite cererea formulată de inculpatul Strutinsky Sorin Gabriel. Dispune revocarea măsurii preventive a controlului judiciar luate faţă de inculpatul Strutinsky Sorin Gabriel (…)“. Decizia judecătorului Ionuţ Mihai Matei a fost contestată de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie.
 
Tot în prezenta cauză, Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, este bănuit de luare de mită (trei infracţiuni), abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, dar şi pentru conflict de interese în formă continuată (12 acte materiale).
 
Aşa cum arătam şi în ediţiile anterioare, în dosar au fost trimise în judecată şi alte persoane, printre acestea aflându-se cinci angajaţi ai Primăriei Constanţa şi Gabriel Marius Stan, fost viceprimar al municipiului Constanţa, acuzaţi de abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Radu 19 Feb, 2018 11:22 Il asteapta Mazare in Madagascar!