Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un proces care poate intra în istoria justiţiei din România. Sunt vizate antenele de pe blocuri

ro

14 Dec, 2018 09:52 1807 Marime text
Victorie importantă în instanţă pentru un bărbat din Bucureşti! Acesta s-a adresat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti, nemulţumit fiind de faptul că pe acoperişul blocului în care locuieşte sunt instalate mai multe antene GSM.
 
La solicitarea omului nemulţumit, Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti a constatat nulitatea absolută a actului adiţional nr. (…) la contractul de locaţiune nr. (…) SA din data de (…) 2005. „Obligă pârâta (…) Mobile Communications S.A. la demontarea şi mutarea antenei GSM instalată pe terasa blocului nr. (…) situat în Bucureşti, sector 3, (…), în termen de 60 de zile de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri judecătoreşti. Autorizează reclamanţii să demonteze şi să mute antena GSM pe cheltuiala pârâtei (…) Mobile Communications S.A., dacă acesta nu execută lucrarea de bunăvoie în termenul de 60 de zile de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri“, se mai arată în decizia Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti.
 
Decizia Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti a fost menţinută şi de magistraţii din Tribunalul Bucureşti.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marin adrian 14 Dec, 2018 10:22 Mi se pare ceva corect . Firmele au profit , platesc o suma mdica asociatiei , si ei profita maxim pe bani putini . Preturile unui abonament si al unui telefon este destul de mare , raportat la starea tarii . Ei au emisie aproape de ideal , deoarece monteaza antele numai pe blocurile cu cele mai multe nivele . Il felicit pe cel ce a reusit sa castige . Eu nu prea am vazut antene pentru telefonie mobila amplasate de blocuri prin tarile prin care am fost .