Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un constănţean care a aruncat cu pietre într-o maşină a Poliţiei Locale, condamnat şi internat cu forţa

ro

03 May, 2017 00:00 1618 Marime text
Judecătoria Constanţa a dispus condamnarea, în primă instanţă, a unui bărbat suspectat că ar fi aruncat cu pietre într-o maşină a Poliţiei Locale Constanţa.
 
Bărbatul a fost deferit Justiţiei de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pe data de 28 iunie 2016.
 
După mai multe termene de judecată, instanţa a dispus condamnarea inculpatului la pedeapsa de patru luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj (fapta din 19.10.2015). În continuare, bărbatul a fost condamnat la pedeapsa de cinci luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj (fapta din 10.11.2015). În final, Judecătoria Constanţa a mai dispus condamnarea inculpatului la pedeapsa de cinci luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj (fapta din 10.11.2015). După contopire, instanţa i-a aplicat individului pedeapsa finală de opt luni de închisoare.
 
Judecătoria a amânat aplicarea pedepsei închisorii stabilite pe un termen de supraveghere de doi ani calculat de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.
 
Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.
 
„Dispune luarea faţă de inculpat a măsurii de siguranţă a internării medicale, până la însănătoşire. Ia act că persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă în procesul penal. Ia act că persoana vătămată Primăria Municipiului Constanţa, Direcţia Poliţia Locală nu s-a constituit parte civilă în procesul penal“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
Hotărârea Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii