Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:45 28 09 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța mai face două atribuiri directe către compania deținută de Marius Tudorel Constantin (DOCUMENTE)

ro

30 May, 2023 00:00 917 Marime text
  • Municipiul Constanța a atribuit direct două noi contracte societății High Construct Project SRL în valoare totală de 278.800 lei fără TVA
  • Primul, serviciul de elaborare expertiză tehnică privind securitatea la incendiu aferentă obiectivului de investiții „Reabilitare, modernizare și dotare sediu operativ rutier și ordine publică” are o valoare de 14.800 lei fără TVA
  • Cel de-al doilea contract, în valoare de 264.000 lei fără TVA vizează servicii de proiectare tehnică pentru construcția de lucrări publice aferentă obiectivului de investiții ”Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Municipiul Constanța – zona Badea Cârțan – blocurile K11, K12
  • În 2021, High Construct Project a declarat opt angajați, profit în creștere față de 2020, ajungând la aproape 430.000 de lei și cifra de afacere a depășit 980.000 de lei
  • Potrivit Confidas.ro, compania High Construct Project SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.471.727,75 de lei
  • Compania aparține lui Marius Tudorel Constantin
 
 
Municipiul Constanța a atribuit două noi contracte societății High Construct Project SRL.

Este vorba despre serviciul de elaborare expertiză tehnică privind securitatea la incendiu aferentă obiectivului de investiții „Reabilitare, modernizare și dotare sediu operativ rutier și ordine publică”.

Contractul câștigat prin atribuire directă de compania lui Marius Tudorel Constantin are o valoare de 14.800 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente”.

Al doilea contract atribuit direct de Primăria municipiului Constanța este cel de elaborare documentație tehnico-economică (PAC, POE, PT, DE și asistență tehnică), aferentă obiectivului de investiții ”Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Municipiul Constanța – zona Badea Cârțan – blocurile K11, K12” în valoare de 264.000 lei fără TVA.

Despre High Construct Project SRL
 
Potrivit Confidas.ro, compania High Construct Project SRL Constanța a fost înființată în anul 2010 și are sediul social în Constanța, pe strada Frunzelor nr. 162, obiectul de activitate fiind reprezentat de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic și administrator figurează Marius Tudorel Constantin, iar High Construct Project figurează și în compania GMT Building Invest SRL Constanța (firmă alături de care High Construct Project și-a adjudecat contractele vizând bazinul olimpic din oraș)
 
În 2021, High Construct Project a declarat opt angajați (cu trei mai mult față de anul anterior), profit în creștere față de 2020, ajungând la aproape 430.000 de lei și cifra de afacere a depășit 980.000 de lei, fiind tot în creștere față de anul anterior.
 
Potrivit Confidas.ro, compania High Construct Project SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.471.727,75 de lei, printre autoritățile contractante mai numărându-se, în afară de Primăria Constanța, și Compania Națională de Investiții, Comuna Castelu, Administrația Domeniului Public Sector 2, dar și altele.
 
Printre contractele semnate în ultimii ani de către cele două entități se numără studii de fezabilitate pentru reabilitarea Teatrului de Stat și patru școli din municipiu (2018), reabilitarea clădirii Colegiului Național Mircea cel Bătrân (2021), auditul energetic pentru blocurile vizate de reabilitare termică prin PNRR (2022), actualizarea documentației pentru restaurarea Muzeului de Artă Populară (2022), anveloparea Casei Ion Bănescu (2022), Bazinul olimpic (2022), expertizarea tehnică a Colegiului Național Pedagogic Constantin Brătescu (2022) , dar și diverse  școli din municipiu.


În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțurile de atribuire a contractelor, de pe licitatiapublica.ro.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
Citește și:

Școlile gimnaziale 6, 14 și 36 din Constanța High Construct Project SRL, încă 100.000 de euro de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

Consiliul Local Constanța va aproba indicatorii economici pentru viitorul sediu al Poliției Locale


 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii