Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie și un bărbat acuză angajați ai Poliției Locale de purtare abuzivă. Oficial de la IPJ Constanța

ro

01 Mar, 2024 16:02 688 Marime text

 
  • La data de 29 februarie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 1 Poliție au fost sesizați, de o femeie, de 20 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic, respectiv ar fi fost prinsă de mână, de angajații Poliției Locale, în momentul în care ar fi intenționat să intre într-o instituție. 
     
La data de 29 februarie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 1 Poliție au fost sesizați, de o femeie, de 20 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic, respectiv ar fi fost prinsă de mână, de angajații Poliției Locale, în momentul în care ar fi intenționat să intre într-o instituție, transmite un comunicat din partea Inspectoratul de Poliție Județean Constanța. 

Polițiștii deplasați la fața locului au fost, de asemenea, sesizați, de un bărbat, cu privire la faptul că ar fi fost încătușat fără temei legal, de aceleași persoane.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Scandal la intrarea în sala în care are loc ședința Consiliului Local al Municipiului Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii