Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Tulcea pierde un judecător din conducere! CSM aprobă pensionarea magistratului

ro

16 Sep, 2023 16:21 984 Marime text
  • Secția pentru Judecători a CSM a aprobat în ședința de joi, 14 septembrie 2023, cu unanimitate, cererea judecătorului privind eliberarea din funcție, ca urmare a pensionării.

Tribunalul Tulcea va pierde un membru al Colegiului de Conducere al instanței, după ce Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a admis cererea magistratului de eliberare din funcție, prin pensionare.


Este vorba despre magistratul Doina Nichifor, judecător al Secției Civile, de Contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Tulcea.


Secția pentru Judecători a CSM a aprobat în ședința de joi, 14 septembrie 2023, cu unanimitate, cererea judecătorului privind eliberarea din funcție, ca urmare a pensionării.


Solicitarea a fost acum înaintată Președintelui României, care va semna decretul privind eliberarea din funcție, prin pensionare.


Doina Nichifor este judecător în cadrul Secției Civile, de Contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Tulcea, membru ales în Colegiul de Conducere al instanței.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Lista judecătorilor pensionari care se întorc în sistem! „Simt că pot să mai pronunț soluții de care să fiu mândru“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii