Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic de droguri de mare risc. Ce au descoperit procurorii DIICOT

ro

04 Jun, 2020 09:13 1509 Marime text
•    Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.

Doi indivizi, în vârstă de 20 și, respectiv, 21 de ani au fost încătușați din ordinul procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Aceștia sunt acuzați de trafic de droguri de risc și mare risc. Cazul este instrumentat de Serviciul Teritorial Pitești.

Redăm, în continuare, informațiile oficiale puse la dispoziție de DIICOT:

La data de 03.06.2020, procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.
În cauză s-a stabilit că, în perioada ianuarie 2020 – iunie 2020, cei doi inculpați, în vârstă de 20 respectiv 21 de ani, au comercializat droguri de risc şi de mare risc, pe raza municipiului Pitești.
În cursul aceleiași zile, procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de politie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești au efectuat un număr de 5 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Pitești, în urma cărora au fost ridicate telefoane mobile, două laptopuri, ustensile susceptibile a fi folosite la prelucrarea și consumul substanţelor cu efect psihoactiv, precum și aproximativ 15 grame de fragmente vegetale și 12 țigarete artizanale susceptibile a conține substanțe interzise.
În cursul zilei de astăzi, cei doi inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Sursa foto (cu rol ilustrativ) ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii