Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Strutinsky nu scapă de controlul judiciar (rechizitoriu)

ro

10 Oct, 2016 00:00 1890 Marime text


Omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky, menţinut sub control judiciar! Decizia este definitivă şi a fost luată de Viorica Lungu, judecător al Curţii de Apel Constanţa, în dosarul în care Strutinsky este acuzat de patru infracţiuni de trafic de influenţă, dintre care una în formă continuată, de instigare la săvârşirea a două infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, dar şi de instigare la săvârşirea a două infracţiuni de spălare a banilor, în formă continuată.
 
Sorin Gabriel Strutinsky, cunoscut şi ca „trezorierul“ tandemului Mazăre - Constantinescu, a fost trimis în judecată de Gheorghe Popovici, fost procuror din circumscripţia Curţii de Apel Constanţa, şef al Secţiei de Combatere a Corupţiei din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
 
În prezenta cauză, Dorin Lazia are calitatea de martor denunţător.
 
Într-un alt dosar, instrumentat de Dana Ana, procuror DNA Bucureşti, Strutinsky a fost deferit Justiţiei alături de fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, de fostul viceprimar Gabi Stan, dar şi de alte persoane, printre ele aflându-se cinci salariaţi ai Primăriei Constanţa.

Rechizitoriu - Trimitere în judecată Gabriel-Sorin Strutinsky, „trezorierul“ tandemului Mazăre – Constantinescu (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii