Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șefa Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia se pensionează

ro

28 Dec, 2022 00:00 1612 Marime text
  • Cererea a fost înaintată Consiliului Superior al Magistraturii și va fi analizată de către Secția pentru Procurori a CSM în ședința din această săptămână.
Pensionările din sistemul juridic ajung și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia, unde chiar prim-procurorul unității de anchetă, magistratul Gabriela Rugea, a solicitat eliberarea din funcție!
 
Cererea a fost înaintată Consiliului Superior al Magistraturii și va fi analizată de către Secția pentru Procurori a CSM în ședința din această săptămână.
 
Magistratul Gabriela Rugea este prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, fiind numită în funcție prin HCSM 982/2020, pentru o perioadă de trei ani, începând cu data de 1 ianuarie 2021.
 
Anterior, magistratul a deținut aceeași funcție de conducere în cadrul Parchetului, în urma delegării de către CSM în acest sens, după expirarea mandatului precedent, din 2016.
 
Tot atunci, va fi pusă în discuție și cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de magistratul Laura Angela Cornea, înlocuitor purtător de cuvânt în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Oficial
Vicepreședintele Tribunalului Constanța iese la pensie. Ce alți judecători mai părăsesc sistemul

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii