Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a stabilit data la care procurorii vor susține proiectul managerial pentru conducerea unităților de anchetă din Constanța

ro

13 Oct, 2022 00:00 1292 Marime text
  • La nivelul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, și-au depus candidatura în cadrul concursului procurorul Viorel Gabriel Teliceanu și magistratul Cristina Beatrice Pitrop.
 
Emoții mari printre procurori, după ce Consiliul Superior al Magistraturii a fixat datele la care magistrații își vor susține în fața Comisie de examinare proiectele manangeriale, în cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de conducere din parchete!
 
La nivelul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, și-au depus candidatura în cadrul concursului procurorul Viorel Gabriel Teliceanu și magistratul Cristina Beatrice Pitrop.
 
Potrivit datelor oficiale, magistratul Viorel Gabriel Teliceanu candidează pentru funcția de prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în prezent procurorul asigurând oricum funcția de conducere, în baza delegării primite de la Secția pentru Procurori a CSM.
 
La rândul său, magistratul Cristina Beatrice Pitrop s-a înscris pentru funcția de prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că cei doi magistrați vor susține proiectele manageriale duminică, 30 octombrie 2022, de la ora 11.30, la Institutul Național al Magistraturii, din București.
 
Potrivit calendarului oficial de desfășurare a examenului, rezultatele definitive ale examenului vor fi afișate la data de 16 noiembrie 2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Unanimitate la CSM
Un magistrat din Constanța a primit girul Secției pentru Procurori să rămână anchetator!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii