Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:35 31 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a planificat un week-end de foc pentru procurorii constănțeni! Săptămâna viitoare vor susține proiectul managerial pentru funcțiile cheie

ro

09 Sep, 2020 00:00 980 Marime text
  • Miza cea mare este postul de procuror general al Dobrogei.
  • Lista este deschisă de magistratul Gigi Valentin Ștefan, în prezent procuror general al Constanței, programat la susținerea proiectului pe 19 septembrie.
  • Pentru susținerea proiectului este alocat fiecărui candidat un interval de circa 30 de minute.
Se anunță un week-end plin de emoții pentru anchetatorii dobrogeni. Aceștia au fost programați sâmbătă la susținerea proiectului managerial în cadrul concursului pentru funcțiile de conducere din parchete.

Miza cea mare este postul de procuror general al Dobrogei, pentru care s-a înscris doar magistratul Gigi Valentin Ștefan, în prezent delegat pe post.
Consiliul Superior al Magistraturii a făcut publică programarea candidaților la susținerea proiectului privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere, pentru procurorii înscriși în concurs.

Pentru funcțiile din Dobrogea, lista este deschisă de magistratul Gigi Valentin Ștefan, în prezent procuror general al Constanței, în baza delegării primite de la CSM.
Acesta va susține proiectul managerial în fața comisiei de examinare sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 13.00, la sediul Institutului Național al Magistraturii, din Capitală.
Potrivit CSM, examinarea candidaților va începe la ora indicată în dreptul fiecărui parchet de pe lângă curte de apel, în ordinea stabilită.
Pentru susținerea proiectului este alocat fiecărui candidat un interval de circa 30 de minute, din care 15 minute pentru prezentarea lucrării și 15 minute pentru întrebări și răspunsuri.
 

Ordinea susținerii proiectelor

După procurorul Gigi Valentin Ștefan, pe lista CSM sunt programate Mihaela Mergeane și Beatrice Silvia Șișman, pentru funcțiile de procurori generali adjuncți ai Parchetului Curții de Apel Constanța.

Apoi, este programat la susținerea interviului prim-procurorul Parchetului Tribunalului Constanța, Gill Julien Grigore Iacobici, care s-a înscris pentru aceeași funcție, urmat de candidații pentru funcția de prim-procuror al Parchetului Tribunalului Tulcea, respectiv magistrații Marina Coca Crețu și Valentina Laura Grădină.

Urmează candidații pentru funcțiile de adjuncți ai Parchetelor de pe lângă Tribunale, respectiv Andra Georgiana Vasile, pentru Constanța, și Ana Maria Casian Mauna, pentru Tulcea.
În ordinea programărilor, următorul pe listă este candidatul pentru funcția de prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Constanța, maggistratul  Mihai Alexandru Stanciu, acesta fiind urmat de procurorul Gabriela Rugea, pentru șefia Parchetului Judecătoriei Mangalia.

Programările continuă cu magistratul Dan Stepanencu, pentru funcția de prim procuror al Parchetului Judecătoriei Tulcea, dar și cu Giorgiana Violeta Apostol, pentru funcția de prim-procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Constanța.

Pentru Dobrogea, lista se încheie cu Ionuț Doru Blejușcă, pentru adjunct al Parchetului Judecătoriei Tulcea.


Citește și:

Un singur om vrea să fie șeful procurorilor din Dobrogea
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii