Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:12 03 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romeo Rezeanu și “Julieta”, PNL Constanța. Povestea continuă în instanțele de judecată

ro

23 Apr, 2020 00:00 972 Marime text

Imediat după sărbătorile Pascale, fostul ales local liberal, exclus din partid, Romeo Caius Rezeanu a intentat un nou proces filialei teritoriale a PNL Constanța. Este vorba despre dosarul 783/118/2019**, înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, secția contencios-administrativ , având ca obiect ordonanță președințială.
După ce a pierdut pe fond, procesul cu Partidul Național Liberal, așa cum veți vedea în cele ce urmează, Rezeanu spunea la începutul acestui an că renunță să se mai războiască în justiție cu foștii colegi, dar ceva l-a făcut să se răzgândească.
În cadrul procesului, Rezeanu care contestă pierderea calității de membru PNL și implicit a mandatului de ales local municipal în cadrul CLM Constanța, acesta a apelat la o casă de avocatură.
Dosarul 783/118/2019** are o întreagă poveste care a debutat la începutul anului trecut. Astfel, pe 15.02.2019, magistrații secției civile a Tribunalului Constanța au admis excepţia necompetenţei funcţionale invocată din oficiu și au declină competenţa soluţionării cererii formulată, pe cale de ordonanţă preşedinţială, de reclamantul Rezeanu Romeo Caius împotriva pârâtului Partidul Naţional Liberal – Filiala teritorială Constanţa. Pe 20.02.2019, Rezeanu înregistează din nou dosarul pe rolul Tribunalului Constanța, secția de contencios- administrativ.
Pe 04.03.2010, CA9 din cadrul Tribunalului amână cauză pentru a se studia cererea modificatoare și dă termen pentru 18.03.2019.
La termenul din luna martie, magistrații Tribunalului Constanța resping excepția necompetenței materiale a Tribunalului Constanța – Secția Contencios Administrativ și Fiscal, ca nefondată și stabilește termen de judecată în data de 01.04.2019, cu citarea părților. Pronunțarea era amânată pentru data de 2 aprilie 2019, când magistrații decid: “Respinge cererea formulată de către reclamantul Romeo Caius Rezeanu în contradictoriu cu pârâtul PNL – filiala teritorială Constanța, ca nefondată. Ia act că s-au solicitat cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu recurs în cinci zile de la comunicare”.Citește și:

Liberalii n-au așteptat decizia Comisiei de Etică și Arbitraj. Romeo Rezeanu și PNL Constanța, din nou în instanța de judecată

Se repetă istoria! PNL Constanţa a cerut prefectului să constate încetarea mandatelor pentru aleşii locali Romeo Rezeanu şi Horia Căliminte     

Ti-a placut articolul?

Comentarii