Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii n-au așteptat decizia Comisiei de Etică și Arbitraj. Romeo Rezeanu și PNL Constanța, din nou în instanța de judecată

ro

28 Oct, 2019 00:00 1676 Marime text
La începutul acestui an, PNL Constanţa a cerut prefectului să constate încetarea mandatelor de consilieri locali pentru Romeo Rezeanu şi Horia Căliminte, după ce i-a exclus pentru a doua oară din partid.

Potrivit liberalilor, celor doi le-a încetat calitatea de membru PNL, după ce Comisia de Etică, Integritate şi Arbitraj a partidului le-a respins argumentele şi a decis că nu mai pot face parte din partid.
În replica, Romeo Rezeanu susține că PNL Constanța l-a exclus din partid pentru a doua oară pentru neplata cotizației, fără să aștepte rezoluția finală a  Comisiei de Etică în cazul primei excluderi.
Acesta este motivul pentru care Rezeanu se judecă de mai bine de doi ani cu liberalii. 
După ce dosarul s-a plimbat între Judecătorie și Tribunal, ambele instanțe declinându-și competența, speța a ajuns pe 25 octombrie a.c. pe rolul Curții de Apel Constanța.
Dosarul 782/118/2019** are ca obiect conflictul de competență iar părți în dosar sunt: Romeo Rezeanu în calitate de reclamant iar PNL, filiala teritorială Constanța în calitate de pârât. 
 
Magistrații nu au stabilit termen în acest dosar.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii