Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raluca Georgeta Ceaușu și Adina Florea, de la Parchetul Curții de Apel Constanța, cu cereri la CSM

ro

19 Dec, 2017 00:00 3263 Marime text
Consiliul Superior al Magistraturii va analiza în ședința viitoare Nota Direcției Resurse Umane și Organizare nr. 19611/2017 privind cererea formulată de Raluca Georgeta Ceaușu, procuror general adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, de continuare a activității după încetarea mandatului în funcția de conducere deținută.
 
De asemenea, CSM va avea în atenție și Nota Direcției Resurse Umane și Organizare nr. 20716/2017 privind cererea formulată de Adina Florea, procuror general adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, de continuare a activității după încetarea mandatului în funcția de conducere deținută.
 
În acest context, reamintim că Institutul Național al Magistraturii derulează concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea.
 
Concursul se organizează pentru ocuparea a 126 de posturi vacante de președinte și vicepreședinte de la curțile de apel, tribunale și judecătorii, precum și a 132 de funcții vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror și prim-procuror adjunct de la parchetele de pe lână curțile de apel, tribunale și judecătorii.
 
Potrivit INM, Ionela Claudia Bojin, de la Judecătoria Constanța, candidează pentru funcția de vicepreședinte al Judecătoriei Constanța. Marius Cristian Epure, de la Curtea de Apel Constanța, candidează pentru funcția de vicepreședinte al Curții de Apel Constanța. Și Constanța Ilie, tot din cadrul Judecătoriei Constanța, candidează pentru funcția de vicepreședinte al Judecătoriei Constanța. Dan Iulian Năstase, judecător al Curții de Apel Constanța, candidează pentru funcția de vicepreședinte al Curții de Apel Constanța. Asta în timp ce Florin Șurculescu, de la Tribunalul Tulcea, candidează pentru funcția de vicepreședinte al Tribunalul Tulcea.
 
În privința procurorilor, Gigel Marian Alexandru, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, candidează pentru funcția de procuror general adjunct al Parchetului Curții de Apel Constanța. Asta în timp ce Camelia Andrei, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, candidează pentru funcția de prim-procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Constanța.
Mihaela Elena Mergeane, din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, delegată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, candidează pentru funcția de procuror general adjunct al Parchetului Curții de Apel Constanța. Și Silvia Șișman Beatrice, fost procuror-șef al Direcției Națională Anticorupție - Serviciul Teritorial Constanța, din cadrul Parchetului Curții de Apel Constanța, candidează pentru funcția de procuror general adjunct al Parchetului Curții de Apel Constanța.
 
În prezent, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța este condus de procurorul Gigi Valentin Ștefan, dar și de procurorii generali adjuncți Adina Florea și Raluca Georgeta Ceaușu.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii