Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:39 25 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procesul privind achiziţia corvetelor multifuncţionale, amânat

ro

22 Jan, 2020 14:07 1036 Marime text
Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au acordat azi un nou termen de judecată în cazul achiziţiei de către Ministerul Apărării Naţionale a patru corvete multifuncţionale. Noul termen a fost stabilit pentru data de 5 februarie. Dosarul (21131/3/2019) este soluţionat de completul de judecată alcătuit din: Ionuţ Cristian Andreescu (preşedinte), Cristina Petrovici şi Carmen Mihaela Voinescu, judecători ai Secţiei a IX-a contencios administrativ şi fiscal din Curtea de Apel Bucureşti.

În concret, instanţa analizează recursul formulat de compania Damen Schelde Naval Shipbuilding BV (fostul şantier naval Royal Schelde al Marinei Regale Olandeze) împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti prin intermediul căreia s-a respins contestaţia celor de la Damen cu privire la achiziţia de către Ministerului Apărării Naţionale a patru corvete multifuncţionale.
 
Amintim că oferta câştigătoare a contractului de achiziţie a celor patru corvete multifuncţionale a fost cea depusă de asocierea dintre Naval Group şi Şantierul Naval Constanţa.
 
Pe data de 7 octombrie 2019, judecătorii Secţiei a II-a Contencios Administrativ şi Fiscal de la Tribunalul Bucureşti au respins contestaţia depusă de Damen, după ce MApN a anunţat că oferta câştigătoare a contractului de achiziţie a celor patru corvete multifuncţionale a fost cea depusă de asocierea dintre Naval Group şi Şantierul Naval Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii