Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:19 28 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Completul care judecă dosarul privind achiziţia celor patru corvete multifuncţionale, recuzat

ro

12 Mar, 2020 16:11 749 Marime text
Ieri, la Curtea de Apel Bucureşti a avut loc loc un nou termen de judecată în dosarul privind achiziţia de către Ministerului Apărării Naţionale a patru corvete multifuncţionale.
 
În cauză a fost formulată o cerere de recuzarea a completului investit cu soluționarea cauzei. Solicitarea privind recuzarea completului a fost respinsă. Astfel, cauza va primi un nou termen de judecată.
 
Pe scurt, în dosar magistraţii analizează recursul formulat de compania Damen Schelde Naval Shipbuilding BV (fostul şantier naval Royal Schelde al Marinei Regale Olandeze) împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti prin intermediul căreia s-a respins contestaţia celor la Damen cu privire la achiziţia de către Ministerului Apărării Naţionale a patru corvete multifuncţionale.
 
Dosarul se află pe rolul Secţiei a IX-a contencios administrativ şi fiscal din Curtea de Apel Bucureşti, fiind repartizat completului de judecată alcătuit din: Ionuţ Cristian Andreescu (preşedinte), Cristina Petrovici şi Carmen Mihaela Voinescu, judecători ai Curţii de Apel Bucureşti.
 
Amintim că, pe data de 7 octombrie 2019, judecătorii Secţiei a II-a Contencios Administrativ şi Fiscal de la Tribunalul Bucureşti au respins contestaţia depusă de Damen, după ce MApN a anunţat că oferta câştigătoare a contractului de achiziţie a celor 4 corvete multifuncţionale a fost cea depusă de asocierea dintre Naval Group şi Santierul Naval Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii