Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM aprobă demisia unui șef din Parchetul Curții de Apel Constanța. A delegat alt magistrat pe funcție

ro

15 Jun, 2023 00:00 1934 Marime text
  • Magistratul Venera Grațiela Lăzureanu, procurorul șef al Secției Judiciare a PCA Constanța, a primit undă verde din partea Consiliului Superior al Magistraturii pentru demisia din funcție, în locul său fiind delegată magistratul Teodora Elena Rotea.
Rocada mică în conducerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța!
 
Magistratul Venera Grațiela Lăzureanu, procurorul șef al Secției Judiciare a parchetului, a primit undă verde din partea Consiliului Superior al Magistraturii pentru demisia din funcție, în locul său fiind delegată magistratul Teodora Elena Rotea.
 
Ambele decizii au fost luate de Secția pentru Judecători a CSM, cu unanimitatea membrilor prezenți.
 
Astfel, CSM a decis eliberarea din funcția de procuror șef al Secției Judiciare a magistratului Venera Grațiela Lăzureanu, prin demisie, începând cu data de 19 iunie 2023.
 
De asemenea, s-a decis ca magistratul să își continue activitatea într-o funcție de execuție în cadrul Parchetului Curții de Apel Constanța.
 
De la aceeași dată, magistratul Teodora Elena Rotea a fost delegat procuror șef al Secției Judiciare, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni, decizia fiind luată de Secția pentru Judecători.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Mișcări de trupe în rândul procurorilor din Constanța! Cine pleacă, cine vine
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii