Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:58 19 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial! Un polițist constănțean, mușcat de un bărbat infectat cu HIV. Ultima decizie a judecătorilor

ro

10 Feb, 2021 11:40 1015 Marime text
 

Bucureșteanul, infectat cu HIV, acuzat că a mușcat un polițist de la Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța, rămâne în arest!

Decizia a fost luată azi de judecători.
 
Hotărârea instanței poate fi contestată!
 
Oficial
 
„Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luate faţă de inculpat. Menţine măsura arestării preventive a inculpatului. Respinge cererea inculpatului, prin apărător, de revocare ori de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu sau cu cea a controlului judiciar, ca neîntemeiată. În baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Se comunică inculpatului şi administraţiei locului de deţinere. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la comunicare pentru procuror şi pentru inculpat. Pronunţată în cameră de consiliu“.
 
Amintim că, în noiembrie 2020, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, în apropierea stației CF Medgidia, au fost solicitați de șeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecție și fără bilet.
  
Persoana în cauză, la vederea polițiștilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să își decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliție TF Medgidia.
 

La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, luându-se măsura imobilizării.
 
În momentul în care a fost încătușat, bărbatul a încercat să îi lovească pe polițiști, reușind să îl muște pe unul dintre ei de antebrațul stâng, partea superioară.
 
În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză a fost eliberat din penitenciarul Poarta Albă, în cursul zilei respective.

Ti-a placut articolul?

Comentarii