Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial! Marius Damian Mitea, judecător la Curtea de Apel Constanța, eliberat din funcţie, prin pensionare

ro

28 Sep, 2023 09:44 1094 Marime text


Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a lui Marius Damian Mitea, judecător la Curtea de Apel Constanța.

În septembrie 2022, magistratul a făcut parte din completul care a decis întoarcerea la procurori a dosarului în care fostul primar Radu Mazăre și fostul secretar al municipiului Constanța Marcela Enache au fost trimiși în judecată de procurorii DNA.
 
De asemenea, magistratul a făcut parte și din completul care a decis, tot în toamna 2022, condamnarea cu suspendare a lui Dumitru Timofte, primarul din Nicolae Bălcescu.
 
Tot în cursul anului trecut, completul din care făcea parte și magistratul Marius Damian Mitea a decis achitarea definitivă a fostului primar din Agigea, Ion Ioniță.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Unanimite la CSM
Judecătorul Ecaterina Grigore, de la Curtea de Apel Constanța, la pensie!


Un cunoscut judecător al Curții de Apel Constanța cere pensionarea



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii