Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:56 12 12 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O companie de taxi din Constanţa, delapidată. Judecătorii au amânat procesul

ro

31 Jul, 2018 00:00 874 Marime text
Judecătorii din Curtea de Apel Constanţa au amânat pentru finele lunii septembrie dosarul în care un bărbat a fost condamnat, în primă instanţă, pentru delapidarea unui companii de taxi. Oricare va fi decizia Curţii de Apel Constanţa, aceasta va fi definitivă.
 
Reamintim că Judecătoria Constanţa a dispus în primă instanţă condamnarea cetăţeanului la pedeapsa de doi ani de închisoare, cu suspendare sub supraveghere, pentru comiterea infracţiunii de delapidare.
 
Mai mult decât atât, cel în cauză a fost obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii la Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanta sau la Direcţia de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa, pe o perioadă de 120 de zile.
 
În continuare, instanţa a dispus confiscarea de la bărbat a sumei de 178.807,21 de lei. Mai mult, inculpatul a fost obligat să achite suma de 24.382,8 lei, cu titlu de daune materiale.
 
Procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa arată în actul de sesizare a instanţei că inculpatul ar fi înstrăinat în mod fraudulos şi în interes propriu 21 de autorizaţii taxi şi 22 de autoturisme din patrimoniul firmei de taxi, la preţuri derizorii. Ajuns în faţa magistraţilor, inculpatul a recunoscut săvârşirea faptelor, aşa cum au fost ele expuse în rechizitoriu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii