Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu voi mai lucra în cadrul DNA. Voi rămâne procuror“ Zi importantă pentru Laura Codruţa Kovesi!

ro

11 Jul, 2018 00:00 1018 Marime text
Secţia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii va analiza azi nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 4303/2018 privind continuarea activităţii Laurei Codruţa Kovesi, procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, ca urmare a revocării din funcţia de conducere deţinută.
 
Amintim că, în urmă cu două zile, preşedintele României, Klaus Werner Iohannis, a dispus revocarea din funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a Laurei Codruţa Kovesi, după un mandat de cinci ani, o lună şi 24 de zile.
 
Ca urmare a semnării decretului şi a publicării acestuia în Monitorul Oficial al României, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Augustin Lazăr, a emis ordinul de delegare în această funcţie a Ancăi Jurma, procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Anca Jurma a îndeplinit pe parcursul a două mandate atribuţiile de procuror-şef al Serviciului de cooperare internaţională şi programe din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, iar ulterior a fost numită consilier al procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii