Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Note de 9 și 10 pentru judecătorii stagiari din Constanța, la probele orale din examenul de capacitate (DOCUMENTE)

ro

07 Apr, 2023 00:00 2287 Marime text
  • În Secțiunea Documente puteți consulta Tabelele cu rezultatele la probele orale puse la dispoziție de Consiliul Superior al Magistraturii.
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultele obținute la probele orale din cadrul examenului de capacitate al judecătorilor stagiari ale primilor candidați din serie.
 
Potrivit datelor oficiale afișate de CSM, judecătorii din primele serii ce își desfășoară activitatea la judecătoriile arondate Curții de Apel Constanța au fost notați cu 8, 9 și 10 la examenele orale.
 
Astfel, magistratul Alexandru Eduard Aprodu, judecător stagiar la Judecătoria Tulcea, arondată CdA Constanța, a fost notat cu 9,60 la Drept civil, 8,35 la Drept procesual civil, 9,93 la Drept penal, 9,13 la Drept procesual penal și 10 la Drept constituțional și, respectiv, Organizarea judiciară.
 
Magistratul Andrei Bănică, stagiar la Judecătoria Constanța, a fost notat cu 10 la Drept procesual penal și Organizare judiciară, 9,80 la Drept penal, 9,75 la Drept procesual civil, 9,70 la Drept civil și 9,59 la Drept constituțional.
 
La rândul său, judecătorul stagiar Gelu Gabriel Cazan, de la Judecătoria Constanța, a luat 10 la Drept penal, Drept procesual penal, Drept constituțional și Organizare judiciară, 8,90 la Drept procesual civil și 8,61 la Drept civil.
 
Zilele acestea, urmează să susțină probele orale și restul judecătorilor stagiari înscriși la examenul de capacitate.
 
De la Judecătoria Constanța sunt 14 judecători stagiari înscriși la examen, aceștia fiind magistrații Andrei Bănică, Gelu Gabriel Cazan, Elena Cerasela Gheorghe, Ioan Cristian Hariga, Carmen Ana Maria Miclea, Marius Mădălin Munteanu, Rareș Mihail Oprea și George Pelehra.
 
Acestora li se adaugă magistrații Dragoș Nicușor Petrescu și Roxana Sîntimbrean, de la Judecătoria Medgidia, dar și magistrații Eliza Maria Sîrbu, de la Judecătoria Hârșova, Alexandru Eduard Aprodu și Adriana Stoian, de la Judecătoria Tulcea și, respectiv, Violeta Suciu, de la Judecătoria Babadag.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta Tabelele cu rezultatele la probele orale puse la dispoziție de Consiliul Superior al Magistraturii.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Rămâne cum s-a stabilit
Un singur candidat pentru conducerea Tribunalului Constanța!

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii