Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:30 19 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultatele obținute de judecători la concursul pentru funcțiile de conducere. Un candidat a luat 10! Câți absenți au fost

ro

06 Aug, 2022 00:00 995 Marime text
  • Cea mai mare notă acordată de comisia de examen la testarea scrisă a fost 10, obținută de un candidat, iar cea mai mică notă a fost 6,80, obținută de trei candidați.
  • Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate la data de 10 august 2022.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a făcut publice, în format anonimizat, rezultatele la proba scrisă a concursului organizat pentru funcțiile de conducere din instanțele din țară, printre posturile puse la bătaie aflându-se și cel de președinte al Curții de Apel Constanța.
 
Potrivit datelor oficiale, nu mai puțin de 12 judecători din cei 64 din țară înscriși pentru acest concurs au lipsi la proba scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane, ce s-a desfășurat în week-end-ul trecut, pe 31 iulie 2022.
 
Se arată în tabelul anonimizat că cea mai mare notă acordată de comisia de examen la testarea scrisă a fost 10, obținută de un candidat, iar cea mai mică notă a fost 6,80, obținută de trei candidați.
 
Așa cum am precizat anterior, rezultatele sunt anonimizate.
 
La acest concurs s-au înscris, pentru funcția de președinte al Curții de Apel Constanța, patru judecători, printre care și actualul președinte delegat pe funcție, magistratul Alina Gabriel Jurubiță.
 
Ceilalți trei magistrați înscriși sunt Gabriel Sandu Lefter, fost președinte al Curții de Apel Constanța, Claudiu Iulian Răpeanu, vicepreședinte al instanței și președinte al Secției Penale și, respectiv, Răzvan Anghel, membru ales în Adunarea Generală a Judecătorilor din Curtea de Apel.
 
De asemenea, la același concurs s-a înscris, pentru funcția de vicepreședinte al Tribunalului Constanța, și magistratul Iulia Laura Opariuc Dan, președintele Secției de Contencios administrativ și fiscal a instanței.
 
Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate la data de 10 august 2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Tic-tac pentru conducerea Curții de Apel Constanța!
Când susțin judecătorii testarea scrisă pentru funcția cea mai importantă din instanță

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii