Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rămâne cum s-a stabilit Un singur candidat pentru conducerea Tribunalului Constanța!

ro

01 Apr, 2023 00:00 1617 Marime text
  • De la începutul acestui an, judecătorul Mihaela Cristina Grădinariu a asigurat și funcția de președinte al Tribunalului, în urma pensionării magistratului Cristina Ramona Duță.
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat listele finale ale candidaților la concursul organizat pentru ocuparea funcțiilor de conducere din instanțele din țară.
 
Așa cum s-a arătat de la publicarea listelor inițiale ale candidaturilor admise, pentru conducerea Tribunalului Constanța s-a înscris un singur judecător, respectiv magistratul Cristina Mihaela Grădinariu, vicepreședinte al instanței, în prezent președinte delegat.
 
Fost președinte al Judecătoriei Constanța până în anul 2018, când a obținut transferul la Tribunal, magistratul Mihaela Cristina Grădinariu a câștigat, în 2021, concursul de vicepreședinte al Tribunalului.
 
Totodată, de la începutul acestui an, judecătorul Mihaela Cristina Grădinariu a asigurat și funcția de președinte al Tribunalului, în urma pensionării magistratului Cristina Ramona Duță.
 
 
Potrivit calendarului examenului, testarea psihologică va avea loc în aprilie, la începutul lunii mai va fi susținut proiectul, iar testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane se va desfășura pe 28 mai 2023.
 
Afișarea tabelului de clasificare a candidaților va avea loc pe 15 iunie 2023.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Nu mai puțin de 12 judecători din Constanța își schimbă locul de muncă! Unde pleacă
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii