Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:44 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la CSM! Lista judecătorilor din Constanța care s-au înscris la promovarea în grad

ro

21 Oct, 2022 00:00 2905 Marime text
  • Potrivit listelor oficiale, printre judecătorii care s-au înscris la concurs se numără și magistrații Mihaela Cristina Grădinaru, vicepreședintele Tribunalului Constanța, și Adriana Ioana Sincu-Badea, președintele Secției a II-a Civile a instanței.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat listele cu numele judecătorilor ale căror candidaturi au fost admise pentru a participa la examenul de promovare în grad.
 
Potrivit listelor oficiale, printre judecătorii care s-au înscris la concurs se numără și magistrații Mihaela Cristina Grădinaru, vicepreședintele Tribunalului Constanța, și Adriana Ioana Sincu-Badea, președintele Secției a II-a Civile a instanței.
 
Totodată, au mai fost admise candidaturile următorilor magistrați din cadrul Tribunalului Constanța, care au solicitat promovarea pentru gradul de curte de apel: Mădălina Banoti, Constanța Ilie, Lucian Jalbă, Alina Mariana Lefter și Aida Iolanda Slate.
 
De asemenea, și din cadrul Tribunalului Tulcea și-au depus candidatura, pentru gradul de judecător de curte de apel, doi magistrați, respectiv despre Izabela Stoian, președintele Secției de Contencios administrativ și fiscal a instanței, și Mădălina Lelia Șurculescu.
 
De la Judecătoria Constanța și-au depus candidaturile pentru gradul de curte de apel magistrații Iuliana Loredana Mesrobian și Monica Vieru.
 
Tot pentru gradul de curte de apel s-au mai înscris în concurs și magistrații Anton Cristian David, din cadrul Judecătoriei Mangalia, fostul președinte al instanței, dar și judecătorul Doru Cătălin Toader, tot de la Judecătoria Mangalia, alături de magistratul Liliana Aurelia Potîrcă, din cadrul Judecătoriei Medgidia.
 
Pentru gradul de judecător de tribunal, s-au înscris mai mulți magistrați ai Judecătoriei Constanța, respectiv Maria Roxana Codreanu, vicepreședintele instanței, Bogdan Mihai Dumitru, Ioana Cristina Iancu, Traian Laurențiu Iancu, dar și Andreea Octavia Panait.
 
De la Judecătoria Tulcea, pentru gradul de tribunal, s-a înscris la examen magistratul Camelia Daniela Stan.
 
Potrivit Calendarului oficial de desfășurare a examenului, susținerea probelor scrise va avea loc pe data de 27 noiembrie 2022, iar listele finale cu rezultatele examenului vor fi publicate pe 14 decembrie 2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
De azi
Vicepreședinte nou în Tribunalul Constanța! Funcția a fost scoasă la concurs

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii