Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lovitură pentru Liviu Dragnea! DNA cere închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman

ro

15 May, 2018 12:39 2482 Marime text

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie dezbate marţi ultimul termen al procesului în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

La termenul de azi, procurorii DNA au cerut închisoare cu executare pentru Liviu Dragnea, potrivit România TV. De asemenea, procurorii cer şi anularea condamnării cu suspendare a lui Liviu Dragnea în Dosarul Referendumului. 

"Discutăm la final. (...) Eu pledez nevinovat", a comentat Liviu Dragnea după cererea DNA.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a ajuns marţi dimineaţă la ICCJ, unde are loc ultimul termen în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual. La termenul precedent, avocatul fostei directoare a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, Floarea Alesu, a cerut judecătorilor să comunice modalitatea în care au colaborat SRI şi DNA în baza protocolului încheiat între cele două instituţii, în instrumentarea dosarului. Instanţa a admis şi le-a cerut avocaţilor ca la termenul de astăzi să aibă pregătite pledoariile finale, deşi nu a declarat încă cercetarea judecătorească finalizată.

Citeşte mai mult pe: România TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii