Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuri de joacă Judecătorii au anulat, în primă instanţă, amenda încasată de Municipiul Constanţa. Concluzia magistraţilor

ro

21 Jun, 2018 00:00 1323 Marime text
Magistraţii din cadrul Judecătoriei Constanţa şi-au motivat decizia prin intermediul căreia au anulat amenda de 30.000 de lei aplicată Municipiului Constanţa de către angajaţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa. Sancţiunea a fost aplicată în contextul inventarierii locurilor de joacă din municipiul Constanţa.

Potrivit lui Horia Constantinescu, comisar-şef adjunct al CJPC Constanţa, amenda a fost aplicată pentru obstrucţionarea controlului, la momentul declanşării acţiunii de verificare vizând locurile de joacă.

În primă instanţă, Judecătoria Constanţa a admis plângerea formulată de către petentul Municipiul Constanţa, prin Primar, în contradictoriu cu Protecţia Consumatorilor, dispunând anularea procesului-verbal de contravenţie seria ANPC nr. 0817066/25.09.2017.

Pe scurt, în motivare, Judecătoria Constanţa a reţinut că neindicarea denumirii petentei (municipiul Constanţa prin Primar) în cuprinsul procesului-verbal atrage nulitatea acestuia, în temeiul art. 17 din O.G. 2/2001, motiv pentru care instanţa a admis plângerea formulată şi a anulat actul contestat.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii