Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Pătrașcu își pledează la Curte cazul, pentru a se întoarce director în Primăria Constanța

ro

28 Sep, 2020 00:00 2349 Marime text
  • Cazul cu numărul 348/118/2018 se va afla astăzi în atenția judecătorilor Curții de Apel Constanța.
  • Este vorba despre recursul fostului director Liviu Pătrașcu prin care încearcă să își recupereze postul de conducere din Primăria Constanța.
  • Pătrașcu le cerea judecătorilor să anuleze în parte HCL nr.213/2017 cu privire la desfiinţarea postului de şef Serviciu gradul II din cadrul Serviciului Transporturi Locale şi Organizare Evenimente.
Dosarul în care fostul director Liviu Pătrașcu încearcă să își recupereze postul de conducere din Primăria Constanța are astăzi un nou termen, în recurs.
Cazul cu numărul 348/118/2018, înregistrat la instanțele constănțene în anul 2018, se va afla astăzi în atenția judecătorilor din cadrul Secției a II-a civile, de contencios administrativ și fiscal.
Dosarul a ajuns în recurs, la Curte, după ce fostul director din Primăria Constanța a atacat hotărârea Tribunalului prin care i-a fost respinsă cererea de a se întoarce pe postul deținut. Anterior reorganizării, acesta era șef al Direcției Relații Internaționale și Organizare Evenimente.

În anul 2018, la deschiderea procesului, Pătrașcu le cerea judecătorilor să anuleze în parte HCL nr.213/2017 cu privire la desfiinţarea postului de şef Serviciu gradul II din cadrul Serviciului Transporturi Locale şi Organizare Evenimente, dar şi anularea dispoziţiilor de primar ce au condus la această situaţie.
După analizarea actelor de la dosar, judecătorii Tribunalului Constanţa au ajuns la concluzia că fostul director din Primărie a fost înlăturat din funcţie cu respectarea legii, astfel că acţiunea sa a fost respinsă, ca nefondată.

Liviu Pătrașcu nu a fost deloc mulțumit de această decizie a instanței, astfel că a atacat-o în recurs, la instanța superioară.
Astfel, ultimul cuvânt în cauză îl vor avea judecătorii Curții de Apel Constanța.



Citește și:

Stop SRLvrea să construiască un imobil pe un teren din Dosarul Retrocedărilor. Ultima decizie a judecătorilor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii