Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scrimă Și echipa feminină a CS Farul Constanța a urcat pe podium la Naționale

ro

21 Jan, 2023 15:56 1773 Marime text
 
  • În formula Roxana Mihaela Bulborea, Theodora Ion, Mara Ismăileanu și Casandra Rezeanu, echipa de pe litoral a dispus în meciul pentru locul trei (finala mică) de CS Satu Mare.
 
Campionatul Național de spadă rezervat juniorilor, de la București, i-a prilejuit urcarea pe podium și echipei feminine a CS Farul Constanța (antrenor, Mihaela Ion), care a ocupat poziția a treia, obținând astfel medalia de bronz.
 
În formula Roxana Mihaela Bulborea, Theodora Ion, Mara Ismăileanu și Casandra Rezeanu, echipa de pe litoral a dispus în meciul pentru locul trei (finala mică) de CS Satu Mare, scor 45-41. Formația CSS1 Constanța (Ioana Agbaș, Eva Mateescu, Andreea Niculai, Maria Stan; antrenori, Ion Nițulescu și Monica Marinescu) a încheiat concursul a șasea, după ce a cedat cu 40-45 în confruntarea pentru locul cinci, contra LPS Craiova.      
 
Aproape de medalie a fost și echipa masculină a Farului, care a cedat în finala mică, scor 31-45, în duelul cu CS UNEFS București 1. Astfel că echipa de pe litoral, care a evoluat în alcătuirea Florin Mirică, Horia Nistor, Andrei Papp și Dimu Purcărea, s-a situat la final pe locul patru. Cele două echipe ale CSS1 Constanța au ocupat poziția 7 - CSS1 - I (Mihai Ghencea, Luca Iliuță, David Pădureanu, Ștefan Sita), respectiv 8 - CSS1 - II (Raul Adoranti, Ștefan Baciu, Mircea Ratea, Mihai Slave), după ce prima formație a câștigat duelul direct pentru locul 7 cu 45-40.
 
În concursul individual, care a pecedat proba pe echipe, Constanța a obținut trei medalii, prin Horia Nistor (argint), Florin Mirică și Andreea Niculai (bronz).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Scrimă)
 
Citește și:
 
Scrimă
Constănțeanul Horia Nistor, vicecampion al României. La individual, medalii și pentru Florin Mirică și Andreea Niculai (GALERIE FOTO)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii