Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incredibil! Droguri în papuci de Crăciun. Oficial de la DIICOT (FOTO)

ro

27 Dec, 2023 12:00 664 Marime text


Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au dispus reținerea  unui inculpat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.
 
Măsura a fost luată după ce acesta a fost depistat în flagrant de către polițiștii de frontieră,  la intrarea pe teritoriul țării,  în timp ce deținea cantitatea de  275 grame de substanță psihoactivă ( 2-MMC) disimulată într-o pereche de papuci de casă.
 
În cursul  zilei de 25.12.3023,  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus  arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare.
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul  polițiștilor de frontieră din cadrul ITPF Sighetul Marmației.
 
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Ingeniozitate de sezon în Peru! Un poliţist s-a deghizat în Moş Crăciun ca să aresteze traficanţi de droguri
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii