Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Dan Egmond Ognef a demisionat din directoratul Damen Shipyards Mangalia SA. În locul său, numit un cetățean indian

ro

11 Jan, 2024 10:24 1351 Marime text
  • Cetățeanul indian Pravin Jape a fost numit în funcția vacantă pentru durata rămasă membrilor directoratului în funcție, respectiv începând cu data deciziei CS și până la data de 10 noiembrie 2026.
Dan Egmond Ognef a renunțat la mandatul din directoratul companiei Damen Shipyards Mangalia SA, decizia Consiliului de Supraveghere prin care s-a luat la cunoștință de demisia sa fiind recent publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Conform sursei citate, CS s-a întrunit în cadrul ședinței din 27 noiembrie 2023 pentru a luat la cunoștință de renunțarea la mandat / demisia lui Dan Egmond Ognef din funcția de membru al directoratului, depusă la data de 1 noiembrie 2023.
 
Deciziile CS au fost publicate în Monitorul Oficial al României Nr. 91 din 9 ianuarie 2024.
 
În locul său, a fost numit cetățeanul indian Pravin Jape, pentru durata rămasă membrilor directoratului în funcție, respectiv începând cu data deciziei CS și până la data de 10 noiembrie 2026.
 
Ședința CS Damen Shipyards Mangalia SA s-a desfășurat la data de 27 noiembrie 2023, prin teleconferință.
 
La discuții au participat Dorin Ionuț Grosu, președintele Consiliului de Supraveghere, Constantin Dan Dobrea, vicepreședinte și membrii Ion Iordăchescu, Manuel Zaharia, Constantin George Brezoi, Lambert Zielhuis (reprezentat de Dorin Grosu) și Deon Andre Vorster.
 
Au fost invitați Sofien Lamiri, președinte al directoratului, Liana Laura Constantin, membră a directoratului, Pravin Jape, nominalizat pentru funcția de membru în directorat, Cătălina Chiocaru, avocat din partea companiei și Alice Vaideanu, asistent management.
 
Discuțiile vizând descărcarea de gestiune a lui Dan Egmond Ognef, pentru activitatea desfășurată în calitate de membru al directoratului au fost amânate până la următoarea ședință CS, la recomandarea membrilor CS din partea acționarului majoritar.
 
Liana Constantin a fost împuternicită să îndeplinească formalitățile pentru înregistrarea și publicarea deciziilor.
 
Despre Damen Shipyards Mangalia SA
 
Damen Shipyards Mangalia SA a fost înființată în anul 1997 și are sediul social în Mangalia, pe strada Portului nr. 1, având ca obiect de activitate „construcția de nave și structuri plutitoare“.
 
Acționar majoritar este Șantierul Naval 2 Mai SA, cu 51%, în timp ce compania olandeză Damen Holding BV deține 49%.
 
În 2021, Damen Shipyards Mangalia SA a declarat 1.907 angajați, pierderi peste 77,98 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 552,48 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Damen Shipyards Mangalia SA, exceptată de la restricțiile privind drepturile de hrană, voucherele de vacanță și primele, din Legea sustenabilității financiare
   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii