Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elcid Metal SRL Încă o firmă din Constanţa a intrat în insolvenţă

ro

09 Aug, 2017 00:00 2201 Marime text
Se îngroaşă rândul societăţilor comerciale din Constanţa intrate în insolvenţă. Conform portalului instanţelor de judecată, Tribunalul Constanţa a admis cererea formulată de debitoarea SC Elcid Metal SRL şi a desemnat provizoriu, la cererea debitoarei, prin lichidator, în calitate de lichidator judiciar pe practicianul în insolvenţă Spectrum Insolvency IPURL.
 
Noul termen a fost stabilit pentru data de 19 octombrie.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, „prin cererea înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa sub nr. 4699/118/2017, SC Elcid Metal SRL a solicitat deschiderea procedurii insolvenţei în formă simplificată, motivată de împrejurarea că societatea comercială se află în stare de insolvenţă, înregistrând datorii certe, lichide şi exigibile, a căror scadenţă a depăşit termenul de 60 de zile.
 
Totodată, debitoarea a solicitat numirea în calitate de lichidator judiciar a Spectrum Insolvency IPURL. Asupra acţiunii civile de faţă, instanţa reţine că debitoarea se află în stare de insolvenţă vădită, înregistrând debite scadente către terţi, conformându-se obligaţiei prevăzute de dispoziţiile art. 66 din Legea nr. 85/2014 de a formula prezenta cerere în vederea declanşării procedurii insolvenţei“, se mai arată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă.
 
Instanţa a fixat termenul-limită pentru depunerea creanţelor la 28 august şi termenul-limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor la 7 septembrie.
 
Termenul pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor a fost fixat pentru data de 2 octombrie, iar prima şedinţă a Adunării Creditorilor a fost stabilită pentru data de 12 septembrie. ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar.
 
Potrivit datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, consultat pe 8 august, SC Elcid Metal SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Ca asociaţi persoane fizice apar: Vasile Lupu, născut la data de 3.02.1970, în Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 30%, şi Aurelian Pucică, născut la data de 15.11.1973, în Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 70%.
 
Firma are ca obiect de activitate „lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii